REKLAMI GEÇ

CHP Eski İl Başkanı Çavuşoğlu’ndan ilginç paylaşım ve soru

CHP Eski İl Başkanı Çavuşoğlu’ndan ilginç paylaşım ve soru

CHP eski İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile herkesin merak ettiği o soruyu gündeme getirdi. AK Parti İl Başkanı Necip Filiz’in, Emniyet Müdürü ve Şoförler Odası Başkanı ile birlikte katıldığı kahvaltıda, protokolün ortasında yer aldığı resmi paylaşan Çavuşoğlu, “Partili Cumhurbaşkanlığı olursa şehri vali mi yönetecek, il başkanı mı?” diye sordu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mart 2017 Cuma, 14:17

CHP’nin eski İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, ilginç bir paylaşım yaptı, Partili Cumhurbaşkanlığı modelini farklı bir açıdan gündeme taşıdı.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci ve emniyet mensuplarının Otogar Taksi Durağı’nın verdiği kahvaltıda ortaya çıkan fotoğrafı paylaşarak gündeme getiren Çavuşoğlu, resmin yanına, “Neden mi hayır diyoruz? Tam da bu resimler olmasın diye. (AKP İl Başkanı devletin sahibi gibi protokolün göbeğinde oturmasın diye) Cumhurbaşkanı partili olursa şehri vali mi yönetecek, partinin il başkanı mı? Siz karar verin. Ben kararımı verdim” yazdı.

“İKİ ŞEHRİ EMİN OLACAK”
Paylaşımı ve eleştirdiği konuyu açıklayan Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanının partili olduğu sistem devreye girerse, bu resimleri görmeye alışılması gerektiğini söyledi. Bu sistem ile iki şehri emin olacağını öne süren Çavuşoğlu, “Başkanın partisinin adamları protokolün göbeğinde olacak” dedi.

Ortaya çıkan bu tablonun toplumu rahatsız ettiğini, bunlar yaşanmasın diye mücadele verdiklerini belirten Çavuşoğlu, “Organizasyonun bir kahvaltı olması fark etmez. İl başkanı protokolün ortasında resim veriyorsa, siyasi partiye mensup insanlar vali gibi ilgi görürse, ortada bir yanlış var demektir. Biz böyle bir tavrın içine hiç girmedik, girilmesini de doğru bulmuyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı