REKLAMI GEÇ

Akademi Göz’ün kalitesi belgelendi

Akademi Göz’ün kalitesi belgelendi

Akademi Göz Hastanesi, Denizli’de, Uluslararası Kalite Yönetim Standardı ISO 9001:2000 Belgesi’ni alan ilk ve tek özel hastane oldu.

/ DENİZLİHABER / 2 Şubat 2009 Pazartesi, 01:00

Denizli’de kurulduğu günden bu yana önemli sosyal projelere imza atan ve başarılı çalışmaları ile adından söz ettiren Akademi Göz Hastanesi, Denizli’de, Uluslar arası Kalite Yönetim Standardı ISO 9001:2000 Belgesi’ni alan ilk ve tek özel hastane oldu. Denizli’de,

Ahmet Nuri Erikoğlu Holding ve Op. Dr. Necdet Durmuş ortaklığında, 2008 Ocak’tan bu yana faaliyetlerini sürdüren Akademi Göz Hastanesi, hastalarının memnuniyetini ve sadakatini, onlara vermiş olduğu sağlık hizmetlerinin kalitesinin belirleyeceği inancını taşıyarak çalışıyor. Akademi Göz Hastanesi Genel Müdürü Caner Pancaroğlu, “Sağlık hizmetlerinin tüm süreçlerinde, sürekli iyileştirme ve geliştirme faaliyetlerini sürdürerek, hastalarımızın memnun ve mutlu olmalarını bir kalite politikası olarak benimsedik. Modern mimarisi, yüksek teknolojisi ve her seviyedeki uzman kadrosu ile; sakin ve huzurlu bir ortamda göz hastalıklarının teşhis ve tedavisinde, hastalarına en rahat ve hijyen ortamı sunan ve hastalarının memnuniyeti için her bir ayrıntıyı değerlendiren Akademi Göz Hastanesi ISO 9001:2000 Kalite Belgesini alarak bu amacını kanıtlamıştır. Akademi Göz Hastanesi’nin, 9 Ocak 2009 tarihinde, Uluslararası Kalite Yönetim Sistemi Standard’ı ISO 9001:2000 gereklerine uygun bir Kalite Yönetim Sistemi’ne sahip olduğu, “ANSI-ASQ National Accreditation Board” tarafından akredite olan “American Systems Register” tarafından, belgelenmiştir” dedi. Pancaroğlu, sağlık alanında önemli ve gerekli olan diğer ulusal ve uluslararası belge ve akreditasyon çalışmalarını sürdürdüklerini ve topluma daha kaliteli hizmet vermeyi misyon edindiklerini söyledi. Pancaroğlu, “Tüm topluma kaliteli hizmet anlayışı ile hastalarına memnuniyet yaşatmayı, tercih edilen ve referans gösterilen bir hastane olmayı vizyon edinen Akademi Göz Hastanesi, almış olduğu bu belgenin haklı gururunu tüm Denizli halkımızla paylaşmanın mutluluğu içinde çalışmalarına devam etmektedir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı