REKLAMI GEÇ

Merhum Başhekim Dr. Ahmet Bacanlı, vefatının birinci yılında anıldı

Merhum Başhekim Dr. Ahmet Bacanlı, vefatının birinci yılında anıldı

Geçtiğimiz yıl Covid-19 sebebiyle yaşamını yitiren Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’nin Merhum Başhekimi Uzm. Dr. Ahmet Bacanlı törenle anıldı, hastane yönetimi, çalışanlar, hekimler, ailesi ve sevenleri bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Aralık 2021 Cumartesi, 10:42

Denizli’de uzun yıllardan bu yana görev yapan, Denizli Devlet Hastanesi’nde başhekim olarak görev yaptıktan sonra, Özel Cerrahi Hastanesi’nin başhekimi olarak çalışırken, geçen yılki kovid-19 salgınında yaşamını yitiren Dr. Ahmet Bacanlı, vefatının birinci yılında anıldı.

HASTANEDE TÖREN
Dr. Bacanlı için anı köşesinin de oluşturulduğu, Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’nde düzenlenen törende hastane Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Çelik, eski Başhekim Dr. Süleyman Kayık, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve Denizli Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Rıza Hakan Erbay, birer konuşma yaptı.

MESAİ ARKADAŞINDAN DUYGUSAL KONUŞMA
Konuşması sırasında gözyaşlarını tutamayan hastanenin eski başhekimi ve çalışma arkadaşı Üroloji Uzmanı Op. Dr. Süleyman Kayık, “Ahmet, pandemi döneminde hastalarından desteğini hiç esirgememiş çok kıymetli, Denizlililerin de sevgisini kazanmış fedakar bir hekimdi. Beklenmedik bir şekilde aramızdan ayrılması hepimizi yasa boğdu. Son güne kadar yaşamak için mücadele ettiğini hepimiz biliyoruz. Yalnızca Cerrahi Hastanesi’nde değil, Devlet Hastanesi’ndeki başhekimlik döneminde de herkesin sevgisini kazanmış bir hekimdi. Yaklaşık 2 senedir Covid-19 ile savaşmaktayız. Bu süreçte birçoğumuz ruhen ve fiziken stresli bir dönemden geçtik ve bu hastalığı Ahmet dışında hepimiz atlattık. Meslektaşım ve dostum Ahmet, birçok hastaya Covid-19 döneminde şifa dağıttı. Hepimiz için çok büyük bir kayıp, onu çok seviyoruz ve çok özlüyoruz, onu hep gülen yüzüyle hatırlayacağız” dedi.

MEZARI BAŞINDA DUA
Merhum Başhekim Dr. Bacanlı için gerçekleşen anma töreninde mesai arkadaşları anı defterini doldurarak, fotoğrafı önüne karanfil bıraktı. Hastaların da katılım gösterdiği tören lokma hayrı ve kabir ziyareti ile sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı