REKLAMI GEÇ

Ağrı Lazeri (Hilterapi) tedavisiyle ağrılardan kurtulmak mümkün

Ağrı Lazeri (Hilterapi) tedavisiyle ağrılardan kurtulmak mümkün

Özel Fizyorad Fizik Tedavi Hastanesi’nde görevli Uz.Dr.Gülçin Adalı, ağrılardan müzdarip olan hastaların bu şikayetine Hiltepari tedavisinin çözüm ürettiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Temmuz 2017 Pazartesi, 09:12

Hilt Terapi olarak da bilinen Ağrı Lazeri (Hilterapi) FDA (Amerikan Gıda ve ilaç Dairesi) onaylı bir ağrı tedavisi. Ağrılardan muzdarip olan hastaların bu şikayetlerine çözüm üreten Hilterapi, iltihapları kısa sürede gideriyor, ağrı kesici etkisiyle ağrı acısı çekenleri rahatlatıyor.

Şiddetli ağrılardan dolayı uyumakta zorluk çeken ve herhangi bir şekilde başkasının yardımı olmaksızın yerinden kalkamayan kişilerin bu yöntemle tedaviye başlamalarından itibaren ağrılarından kurtulmaya başladıkları daha önce yapılan araştırmalarda gözlenmişti.

UZMAN DOKTOR GÜLÇİN ADALI HİLTERAPİ’Yİ ANLATTI
Özel Fizyorad Fizik Tedavi Merkezi’nde görevli uzman doktor Gülçin Adalı, Denizlihaber’e Hilterapi tedavisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Adalı, bir çok yöntemle tedavisi mümkün olmayan dokuların bu yöntemle canlandırılıp tedavi edildiğini söyledi. Adalı, “Tedavinin başlamasından itibaren ağrılarda azalma başlıyor, vücut fonksiyonları kısa sürede eski haline geliyor. Uygulamada herhangi bir ağrı duyulmuyor.Hilterapı yan etkisi olmayan tedavi yöntemidir. Etki süresi ise uzun oluyor. Hilterapi, kas iskelet sistemi ağrısı ve dokuda oluşan inflamasyon nedeniyle ortaya çıkan her türlü hastalıkta kullanılmaktadır” dedi.

BU ŞİKAYETLERİNİZ VARSA HİLTEPARİ ÖNERİLİYOR
Uz.Dr.Adalı sırt, bel, boyun ağrıları, kronik kas ağrısı, eklem kireçlenmesi, eklem iltihabı (Romatizmal), eklem ağrısı, ameliyat sonrası ağrılar, spor yaralanmaları, Fibromiyalji, Miyofasial ağrısı, Brakiyel Pleksus yaralanması, ezilme ve çarpma ağrıları, Kuyruk sokumu ağrısı, Kronik Sistit, İdrar yolu inflamasyonu, Cinsel ilişkide ağrı çekenlere Hilterapi tedavisi uygulandığını söyledi.

AĞRILAR AZALTILARAK YOK EDİLMESİ SAĞLANIYOR
Lazer ışınları vücudumuzda biyostimülasyon etkisi yarattığını, Hilterapi’nin de lazer tedavisi olduğunu söyleyen Uz.Dr.Gülçin Adalı, açıklamasını şöyle tamamladı;
”Bunyemiz herhangi bir sorunla karşılaşınca, o sorun için çözüm yöntemi geliştirerek sorunlarla başa çıkma özelliğine sahip. Vücut olması gibi çalışmayıp, çözüm üretemiyorsa hilterapi tedavisi devreye giriyor. Bu tedavi yöntemi vücuttaki kanlanmayı arttırarak, lenf sistemindeki bozukluğu düzenliyor. Ayrıca, beyaz kan hücrelerimizin işlerliğinin artmasını sağlayarak işlevi bozulmuş olan bu sistemin tekrardan canlandırıp eski haline getiriyor. Hilterapi seansları esnasında derinin 6 santimetre derinliğe iniliyor ve burada bulunan dolaşım sisteminin parçası olan damarlar genişletiliyor. Beslenme yetersizliğinden dolayı işlevi bozulmuş hücrelere ihtiyacı olan oksijenin gitmesini sağlanmış olmasıyla bölgede oluşan ağrıların azaltılarak yok edilmesi sağlanıyor.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı