REKLAMI GEÇ

Gözakademi, yabancı konuklarını ağırladı

Gözakademi, yabancı konuklarını ağırladı

Sağlık Turizmi Zirvesi’ne katılmak için 4 ülkeden Denizli’ye gelen 20 kişilik heyet, Gözakademi Hastanesi’ni ziyaret etti. Gözakademi Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Onur Erikoğlu, teknolojiyle donatılmış hastaneye hayran kalan heyete sağlık turizminde neden Denizli ve Pamukkale’nin tercih edilmesi gerektiği hakkında bilgiler verdi.

Ayhan Akar / DENİZLİHABER / 20 Eylül 2017 Çarşamba, 15:35

Gözakademi Hastanesi, 4 ülkeden Denizli’ye gelen yabancı konuklarını ağırladı. Pamukkale Üniversitesi’nde gerçekleşecek olan 2. Uluslararası Termal Sağlık Zirvesi’nin katılımcısı olan Fildişi Sahilleri, Makedonya, İran ve Moğolistan temsilcilerinden oluşan 20 kişilik heyet, zirve öncesi Denizli’deki bazı sağlık kuruluşlarını ziyaret etti.

8 Makedonya, 6 Fildişi Sahilleri, 3 Moğolistan ve 2 temsilcinin de İran’dan gelen turizm ve sağlıkçıdan oluşan heyeti, Gözakademi Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Onur Erikoğlu ve Gözakademi CEO’su Erman Erikoğlu karşıladı.

Teknoloji ve uzman personelle donatılmış hastaneyi, onur Erikoğlu’nun verdiği bilgiler eşliğinde gezen heyet, Türkiye’nin sayılı göz hastaneleri arasında yer alan Gözakademi’ye hayran kaldı. Daha sonra konferans salonuna alınan konuklara yine Onur Erikoğlu tarafından Denizli ve Pamukkale’nin sağlık turizmindeki önemi anlatıldı.

Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği ve Erikoğlu Holding olarak Denizli’nin sağlık turizmindeki portföyünün genişlemesi için destek verdiklerini belirten Erikoğlu, “Denizli ve Pamukkale’nin Ege Bölgesi ve Akdeniz Bölgesi’ndeki önemli turizm merkezlerine yakın olması, hem konuklar hem de sağlık turizminin burada gelişmesi açısından son derece önemli. Denizli’de diğer hastanelerimiz de kaliteli hizmet verdiği için sağlık turizmindeki yurt dışı portföyümüz kısa sürede genişleyebilir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı