REKLAMI GEÇ

Op. Dr. Arife Esra Kocakaya Gözakademi’de

Op. Dr. Arife Esra Kocakaya Gözakademi’de

Denizli Gözakademi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Göz sağlığı ve estetiği konusunda Türkiye’nin tanınmış uzmanlarından Op. Dr. Arife Esra Kocakaya, Gözakademi kadrosuna dahil oldu, hasta kabulüne başladı. Göz sağlığı ve estetiği konusunda geniş bir uzmanlık alanına sahip olan Op. Dr. Kocakaya hem sağlığınıza kavuşturacak, hem de güzelliğinize güzellik katacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mart 2017 Çarşamba, 09:17

Göz sağlığı konusunda Türkiye’nin önemli merkezlerinden biri olan Gözakademi, kadrosunu Op. Dr. Arife Esra Kocakaya ile daha da güçlendirdi.

Katarakt ve Refraktif Cerrahi, Okuloplasti, Şaşılık, Glokom, Kornea, Retina alanlarında uzman olan Op. Dr. Arife Esra Kocakaya, göz estetiği konusunda ülkenin tanınmış isimlerinden biri.

GENİŞ BİR UZMANLIK ALANINA SAHİP
Uzun yıllar İzmir’de şifa dağıtan, özellikle bayanların göz estetiği konusunda güzelliklerine güzellik katan Op. Dr. Arifi Esra Kocakaya, Katarakt ve Refraktif Cerrahi, şaşılık, glokom, kornea ve Retina operasyonlarının yanı sıra oküloplasti ve orbita cerrahisi konusunda da uzman. Göz biliminin göz kapakları, gözyaşı yolları ve göz çukuru hastalıklarıyla ilgilenen branşı olan oküloplasti ve orbita cerrahisi, göz torbalarının alınmasından protez göze, göz içi tümör ameliyatlarından botoksa kadar her türlü tedavi ve estetik cerrahi uygulamalarını kapsıyor.

“GÖZ KAPAĞI ÇOK HASSAS”
Göz kapağının vücuttaki diğer dokulardan çok daha hassas bir bölge olduğunu belirten Op. Dr. Arife Esra Kocakaya, “Göz kapağını açan ve kapayan kas, yağ dokuları, gözyaşı bezi, cilt ve destek dokularından oluşur. Oküloplasti ve orbita cerrahisinde, genel göz sağlığının korunmasına hassasiyet gösterilmesi gerekmektedir. Cerrahi girişimlerin tümünde sağlam dokuların zarar görmemesi ve sadece gerekli yere müdahalenin yapılması çok önemlidir. Yapılacak operasyonun göz kapağı anatomisini ve estetik cerrahi ilkelerini bilen, oküloplasti cerrahisi eğitimi almış yüksek vaka deneyimine sahip göz doktorları tarafından gerçekleşmesi büyük önem taşımaktadır” dedi.

“ARTIK DENİZLİ HALKININ HİZMETİNDEYİM”
Göz sağlığı ve estetiği konusundaki çalışmalarını Gözakademi bünyesinde gerçekleştireceğini belirten Op. Dr. Arife Esra Kocakaya, “Bundan sonra Denizli halkının hizmetindeyim” dedi.
OP. DR. ARİFE ESRA KOCAKAYA KİMDİR?
1982 yılında aydın’da dünyaya gelen Op. Dr. Arife Esra Kocakaya, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu. Uzmanlık eğitimini İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlayan Op. Dr. Kocakaya, İzmir Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Kliniği, Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi, İzmir Şifa Üniversitesi (Yrd. Doçent), İzmir Özel Medifema Hastanesi’nde görev yaptı.

Katarakt ve Refraktif Cerrahi, Okuloplasti, Şaşılık, Glokom, Kornea, Retina ve göz estetiği alanlarında uzmanlaşan Op. Dr. Arife Esra Kocakaya, glokom ve yaşa bağlı makula dejenerasyonu hastalarında yaşam kalitelerinin karşılaştırılması konularında tez çalışmasına imza attı.

Op. Dr. Arife Esra Kocakaya, Türk Oftalmoloji Derneği üyesi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı