REKLAMI GEÇ

Özbekistan’dan geldi, Gözakademi’de şifa buldu

Özbekistan’dan geldi, Gözakademi’de şifa buldu

Özel Gözakademi Hastanesi, Özbekistan’dan gelen Marfan Sadromu hastası Farıda Mahmadıeva’yı sağlığına kavuşturdu. Prof. Dr. Cem Yıldırım tarafından başarılı bir operasyon ile rahatsızlığı nedeniyle kayan göz içi lensi ameliyatla temizlenen Mahmadıeva’ya, göz içi mercek takıldı, görme fonksiyonları yerine geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Haziran 2017 Cuma, 10:27

Uyguladığı başarılı tedavi ve yaptığı operasyonlar ile ünü ülke sınırlarını ötesine ulaşan Özel Gözakademi Hastanesi, bine başarılı bir operasyona imza attı.

Yaşadığı Marfan Sendromu nedeniyle gözleri etkilenen Özbekistanlı Farıda Mahmadıeva, yaptığı araştırmaların ardından bu alanda en iyi sağlık kurumlarından birinin Özel Gözakademi Hastanesi olduğuna karar verdi ve Denizli’ye geldi.

Prof. Dr. Cem Yıldırım tarafından muayene ve kontrolleri yapılan Farıda Mahmadıeva’da Marfan Sendromu’nun gözde yarattığı olumsuzluklar tespit edildi.

Marfan Sendromu’nun gözleri ciddi oranda etkilediğini belirten Prof. Dr. Cem Yıldırım, “Özbekistanlı hastamız Farıda Mahmadıeva’da da benzer durumları tespit etti. Göz lenslerinde yukarı doğru kayma meydana gelmiş, bu da görüşü ciddi oranda olumsuz etkilemişti” dedi.

30 yaşındaki Farıda Mahmadıeva’nın da göz içinde lens kayması bulunduğunu ifade eden Prof. Dr. Cem Yıldırım, “Özbekistanlı hastamız Farıda Mahmadıeva’nın kayan göz lensi ameliyatla sabitlenip, sabit dikişli göz içi mercek takıldı. Operasyonun ardından kısa süre içinde hastamız sağlığına kavuştu, görme fonksiyoları yerine geldi” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı