REKLAMI GEÇ

GÜZELLEŞMEK İÇİN ALMANYA’DAN DENİZLİ’YE GELDİ

GÜZELLEŞMEK İÇİN ALMANYA’DAN DENİZLİ’YE GELDİ

Alman Bodybuilding sporcusu vücut geliştirme uzmanı Monja Chomki, meme büyütme ameliyatı için Denizli Özel Tekden Hastanesi’ni tercih etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2015 Pazartesi, 15:28

25 yaşındaki Almanyalı Bodybuilding sporcusu vücut geliştirme uzmanı Monja Chomki, Denizli’ye gelerek Özel Tekden Hastanesi’nde meme büyültme operasyonu geçirdi. Plastik, Rekonsrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Onur Saka tarafından gerçekleştirilen ameliyat sonrası kısa sürede sağlığına kavuşan Alman hasta, daha önce Çek Cumhuriyeti’nde başarısız bir meme büyütme operasyonu geçirdiğini bu nedenle arayışa geçtiğini söyledi.

Monja Chomki, Almanya’daki Türk arkadaşlarından Op.Dr. Onur Saka’nın adını duyduğunu ve internet üzerinden gereken araştırmayı yapıp doktorla iletişime geçtiğini dile getirdi. Op.Dr. Onur Saka tarafından tüm anlatılanların kafasına yattığını belirten Monja Chomki, doktorunun tüm sorularına cevap verdiğini, ameliyatın son derece kolay geçtiğini ve sonuçtan çok memnun olduğunu ifade etti.

Ameliyatı gerçekleştiren Op.Dr. Onur Saka, Almanya’dan gelen bir hastanın kendisine ameliyat olmasının gurur verici olduğunu belirterek “ Ülkemizin sağlık turizminde, Denizli’nin de yerini yavaş yavaş alması gerekiyor. Bu durum da benim için ilk adım” dedi.

“UMUT VERİCİ ADIMLARLA SAĞLIK TURİZMİ PERDESİ ARALANIYOR”
Özel Denizli Tekden Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Yusuf Polat ise ülkemizin sağlıkta dönüşümle birlikte dünya standartlarında sağlık hizmeti vermeye başladığını bunun sonucu olarak da tüm dünya ülkelerinden sağlık hizmeti için taleplerin geldiğini belirtti. Polat, “Şu an için ülkemize yıllık 468 bin yurtdışı hastası sağlık tedavisi için geliyor. Denizli ilimiz için de ufak ama umut verici adımlarla sağlık turizmi perdesi aralanıyor” dedi. Polat, sağlık turizmi harcamalarının ek kaynak sağlaması açısından oldukça önemli olduğunu ve kendi hastanelerinde bu süreci plastik, rekonsrüktif ve estetik cerrahi branşında başlatmakla bugün için küçük; yarın için büyük adım atıldığını vurguladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı