REKLAMI GEÇ

Kadın hastaları da unutmadılar

Kadın hastaları da unutmadılar

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri Tekden Hastanesi’nde tedavi gören bayan hastaları ziyaret etti, hem geçmiş olsun dileklerini sundu, hem de Kadınlar Günü’nü kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mart 2016 Çarşamba, 09:27

Kadın Meclisi Başkanı Av. Bilsen Özen başkanlığındaki meclis üyesi kadınlar, önce Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık’ı ziyaret ederek, hastane yönetimi olarak kadın meclisinin çalışmalarına verdikleri destek için teşekkür etti.

kadin-meclisi-tekden-iccc

Büyükşehir Belediyesi Kadın Meclisi üyelerini ağırlayan Cemal Işık, dünyanın var oluşundan bu yana kadınların her gelişmede önemli katkılarının olduğunu belirterek, “Zengin medeniyetimizin inşasında erkekler kadar kadınlarımızın da rolü ve emeği çok büyüktür. İstiklal Savaşın’nda vatanımızın bağımsızlığı için erkeğiyle birlikte cepheden cepheye koşan Türk kadını, ülkemizin gelişmesinde ve çağdaşlaşmasında büyük emekler vermiştir. Kadınlarımız toplumumuzun yapısını güçlendirip, şekillendirerek, aile birliğinin en önemli unsuru olarak daima özverinin ve sevginin kaynağı olmuştur. Bu vesile ile bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü içtenlikle kutlar, bizi biz yapma hedefi ile yüreklerinde sevgi ve şevkati hiçbir karşılık beklemeden veren tüm annelerimizi ve kadınlarımızı en kalbi duygularla selamlıyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Bütün dünya kadınlarının daha iyi noktalara gelmesini temenni ediyorum” dedi.

kadin-meclisi-tekden-icc

“AMACIMIZ DENİZLİLİ KADINLARIMIZI DAHA MUTLU GÖRMEK”
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ise, bu yıl sadece bir gün değil, 8 gün boyunca çeşitli programlar hazırladıklarını belirtti.

kadin-meclisi-tekden-ic

Özen, “İlk programımız geçen yıl olduğu gibi sinema şöleni ile başladı. İlçelerimizde hiç sinemaya gitmemiş kadınlarımızı konuk ettik. Birçok projede bizleri yalnız bırakmayan Tekden Hastanesi’ni ziyaret etmek istedik. Hastanenin servislerinde yatan bayan hastalara ve hastanenin değerli çalışanlarına karanfil dağıtarak moral vermeyi amaçladık. Amacımız Denizlili kadınlarımızı daha mutlu görmek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı