REKLAMI GEÇ

Op.Dr. Aydoğan Tekden’de

Op.Dr. Aydoğan Tekden’de

Denizli Özel Tekden Hastanesi, Ortopedi polikliniğini Op. Dr. Fazıl Cüneyt Aydoğan ile güçlendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ocak 2015 Cuma, 09:59

Op. Dr. Fazıl Cüneyt Aydoğan, ortopedi ve travmatolojinin tıp biliminin önemli cerrahi branşlarından biri olduğunu belirterek “ Ortopedi ve Travmatoloji bilim dalı hareket sistemi işlevleri, hareket sistemi hastalıklarının ve yaralanmalarının cerrahi ve konservatif tedavisi ile uğraşır. Ayrıca bu hastalıkların ve yaralanmaların önlenmesi yani koruyucu hekimlik anlamında da önemli fonksiyonlar üstlenmiştir. Ortopedi ve Travmatoloji, tıbbın en geniş bölümlerinden biridir. Bünyesinde birçok özel dal içermektedir. Bu dalların her biri ayrı özellikler, teknikler ve tecrübeler gerektirmektedir. Tekden Hastanesi, bu özelliklerin en ince ayrıntısına kadar inerek hastalarına en uygun tedaviyi sunmayı amaç edinmiştir” dedi.

“Her türlü travma sonrası oluşmuş kırık ve doku yaralanmalarının cerrahi tedavileri gerçekleşiyor”
Özel dalları ile de hizmet veren Ortopedi ve Travmatoloji bölümünün her türlü ameliyathane koşullarına ve teknolojik imkânlara sahip olduğunu belirten Op. Dr. Fazıl Cüneyt Aydoğan, spor travmatolojisi, diz cerrahisi ve kapalı diz cerrahileri, artroplasti cerrahisi (eklem protezleri), boy uzatma ve bacak eşitsizlikleri, çocuk ortopedi ve travmatolojisi, el cerrahisi ve mikrocerrahi, omuz ve dirsek cerrahisi ve kapalı cerrahileri, ortopedik onkoloji, ayak ve ayak bileği cerrahisi ve kapalı cerrahileri, her türlü travma sonrası oluşmuş kırık ve doku yaralanmalarının cerrahi tedavilerini Op. Dr. Necip Özateş ile birlikte koordineli bir şekilde başarıyla gerçekleştirdiklerini söyledi.

Op. Dr. Fazıl Cüneyt Aydoğan Kimdir?
Op. Dr. Fazıl Cüneyt Aydoğan, 1978 yılında Bitlis Tatvan’da doğdu. 1996-2002 yılları arasında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamlayan Op. Dr. Fazıl Cüneyt Aydoğan, 2003-2008 döneminde Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde ihtisasını yaptı. Nevşehir Devlet Hastanesi’nde 2009-2014 yıllarında görev yapan Aydoğan, Ekim 2008’de de rotasyonla İtalya L’aquilla Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi Bölümü’nde görev yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı