REKLAMI GEÇ

Op.Dr. Mehmet Ülke Vizyongöz’de

Op.Dr. Mehmet Ülke Vizyongöz’de

Vizyon Göz Ailesi’ne yeni bir doktor daha katıldı. Op.Dr. Mehmet Ülke, artık Denizli Özel Vizyon Göz Cerrahi ve Lazer Merkezi’nde hastalarına hizmet verecek. Op. Dr. Mehmet Ülke, gözlük kullanan veya kullanmayan herkesin, hiç şikayeti olmasa dahi, yılda bir kez göz muayenesi olması gerektiğini belirterek, “Bu sayede ileride oluşabilecek önemli rahatsızlıklar için önlem alınabilir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Nisan 2014 Perşembe, 13:00

Op.Dr. Mehmet Ülke, “Gözlerimiz bizi hayata bağlayan en önemli organlarımızdır. Bu nedenle düzenli göz muayenesi, sağlıklı bir yaşam için atılacak en önemli adımlardan birisidir. Gözlük kullanan veya kullanmayan herkes, hiç şikayeti olmasa da yılda bir kez göz muayenesi yaptırmalıdır. Çocuklarda bu süre doktorun önerisine göre 6 ayda bir veya bazı özel durumlarda daha sık olabilir. Bazı göz hastalıkları, henüz hastada şikayete yol açmadan saptanabilir. Erken tanı konduğunda görme düzeyi bozulmadan korunabilir. Örneğin; göz tansiyonu, şeker hastalığı gibi bazı hastalıklar erken dönemde hiç rahatsızlık vermez, ancak ayrıntılı göz muayenesi sırasında tespit edilerek, görme düzeyi etkilenmeden kontrol altına alınabilir” dedi.
OP.DR. MEHMET ÜLKE KİMDİR?
1977 yılında Denizli’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini burada tamamladıktan sonra, liseyi Aydın’da Aydın Lisesi’nde okudu. 1994-2000 yılları arasında 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni tamamlayarak, buradan mezun oldu. 2002-2007 yılları arasında Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde göz ihtisasını tamamladı.

Daha sonra sırasıyla; 2007-2009 yılları arasında Kilis Devlet Hastanesi’nde, 2007-2011 yılları arasında Susurluk Devlet Hastanesi’nde, 2011-2013 yılları arasında Nazilli Devlet Hastanesi’nde görev yaptı.

Seyahat etmek, kitap okumak ve müzik dinlemek hobileri arasındadır.
2014 Nisan ayından itibaren Özel Vizyon Göz Cerrahi ve Lazer Merkezi’nde görev yapmaya başladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı