REKLAMI GEÇ

Özel BSK Denizli Cerrahi Hastanesi 1 yaşında

Özel BSK Denizli Cerrahi Hastanesi 1 yaşında

Özel BSK Denizli Cerrahi Hastanesi, Denizli halkına ve çevre illere sağlık hizmeti vermeye başlayalı 1 yıl oldu.

/ DENİZLİHABER / 28 Ekim 2009 Çarşamba, 17:25

Geçen sene Ekim ayında hizmet vermeye başlayan Özel Birleşik Sağlık Kurumları (BSK) Denizli Cerrahi Hastanesi’nin birinci yaş dönümü kutlandı. Anemon Otel’de yapılan kutlamaya hastane yöneticileri ve çalışanları ile Denizli protokolü katıldı. Hastanede, bir yıl içerisinde 50 bin muayene, 4 bin 47 ameliyat, 711 anjiografik işlem yapıldı, 572 bebek dünyaya getirildi ve 5 bin 24 hasta yatarak tedavi gördü.

Özel BSK Denizli Cerrahi Hastanesi Kurucularından Prof. Dr. Bülent Topuz, kutlama yemeğinde yaptığı konuşmada, 7 hekimin bir araya gelerek yaptığı 10 milyon TL’lik yatırımla kurulan hastanenin, kısa zamanda 150 personelin istihdam edildiği bir kurum haline geldiğini belirterek, “Hastanemizde bilgi birikimi ve teknik donanım gerektiren onkolojik cerrahi, endoskopik cerrahi, mikroskobik cerrahi yöntemleri, başarıyla uygulanmaktadır. İzmir, Antalya gibi büyük illerden gelen hastalar, uyanık cerrahi tedavi yöntemiyle tedavi olabilmek için hastanemize başvurdu” dedi.

Prof. Dr. Topuz, “BSK Denizli Cerrahi Hastanesi, uygun toprağa dikilen fidan gibidir, büyümeye ve gelişmeye devam edilecek. Bölgede cerrahi tedavi açısından referans hastane olmayı vizyon edinen hastanemiz, bölgenin ihtiyaç duyduğu ileri teknoloji ve deneyim gerektiren her türlü cerrahi girişimi, yoğun bakım hizmetlerini, güvenliği, kaliteyi, konforu, etik değerleri, sosyal sorumluluğu ve hasta memnuniyetini ön planda tutan bir anlayış içinde sunmayı misyon edindi” diye konuştu.

Prof. Dr. Bülent Topuz, Prof. Dr. Erdal Coşkun, Prof. Dr. Ahmet Baltalarlı, Op. Dr. Mehmet Pekdemir, Uzman Dr. Salih Özcan, Operatör Dr. Zerrin Çelik ve Operatör Dr. Murat Çelik’in birlikte kurduğu hastanede kalp damar hastalıkları, kardiyoloji, beyin ve sinir cerrahisi, KBB, genel cerrahi, kadın hastalıkları ve doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları, ortopedi ve travmatoloji polikliniklerinde hizmet veriliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı