REKLAMI GEÇ

Pam Termal Otel ve Nobel Tıp Merkezi’nden 3T atağı

Pam Termal Otel ve Nobel Tıp Merkezi’nden 3T atağı

Pam Termal Otel ve bünyesindeki Nobel Tıp Merkezi, Pamukkale’yi termal sağlık turizminin merkezi haline getirmek için kapsamlı bir çalışma içine girdi. Geliştirilen 3T formülü (Tatil, termal, tedavi) ile tanıtım atağına geçen Pam Otel ve Nobel Tıp, bir yüzünü de Ortadoğu’ya çevirdi, 1 milyon 200 bin liralık bütçe .ile 70 bölümlük tanıtım filmi hazırlatıyor. Pam Termal Otel Genel Müdürü İsmail Bartu, tüm bu çabaların bölgenin “Sağlık Kenti” ilan edilmesiyle anlam kazanacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Kasım 2016 Cuma, 09:56

Pam Termal Otel ve bünyesinde faaliyet yürüten Nobel Tıp Merkezi bölgenin seyrini değiştirecek, termal sağlık kenti olması yolunda önemli mesafeler almasını sağlayacak çalışmalarını düzenlenen basın toplantısıyla paylaştı.

Pam Termal Otel’de düzenlenen basın toplantısına Genel Müdür İsmail Bartu, Nobel Tıp Merkezi Mesul Müdürü Dr. Turgay Sehil, Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Borucu ve Satış-Pazarlama Müdürü Sedat Karaman katıldı.

Pamukkale’nin sağlık bulmak amacıyla seyahat edenler için uluslararası bir çekim merkezine dönüşmeye başladığını belirten Pam Termal Otel Genel Müdürü İsmail Bartu, bunda Pam Termal Otel ve bünyesinde faaliyet yürüten Nobel Tıp Merkezi’nin deneyimli ekibinin, doğal kaynakların yanı sıra ileri teknoloji robotik rehabilitasyon araçlarını kullanarak başarılı tedaviler elde etmesinin de önemli rol oynadığını söyledi.

Bartu, “Almanya, Holanda, İsveç, Belçika, Rusya, Azerbaycan, Tataristan ve Kazakistan’da bölgemiz tedavi unsurlarıyla da anılmaya başlamış, bu ülkelerden acente ve sigortalar tarafından tedavi amacıyla hastalar gönderilmeye başlanmıştır” dedi.

denizli-sicak-su-nobel-tip-merkezi-4

ORTADOĞU’DA TANITIM ATAĞI
Avrupa ülkelerinde tanıtım açısından belirli bir noktaya geldiklerini belirten Bartu, Ortadoğu’ya yönelik bir tanıtım atağına giriştiklerini söyledi. Suudi Arabistan Kraliyet Ailesi’ne ait MBC televizyon ekibinin hafta boyunca bölgede çekimler yapacaklarını ve 70 bölümlük bir tanıtım filmi yayınlanacağını belirten Bartu, Arapların da dikkatinin Pamukkale’ye çekileceğini kaydetti.

Projenin bütçesinin 1 milyon 200 bin lira olduğunu anlatan Bartu, “Projemizin amacı Ortadoğu ülkelerinde ve dünyanın dört bir yanında yaşayan Arap nüfusuna ulaşmak, Pamukkale’de gerçekleştirdiğimiz başarı öykülerini tanıtmaktır” dedi.

denizli-sicak-su-nobel-tip-merkezi-3

100 ACENTE TEMSİLCİSİ AĞIRLANACAK
8-11 Aralık tarihleri arasında 35 farklı ülkeden 100’e yakın acente temsilcisinin İzmir’e davet edildiğini anlatan Bartu, “Acente temsilcileri Türkiye’nin önemli bir termal sağlık turizmi destinasyon bölgesine dönüşen Pamukkale’yi de ziyaret edecek. 10 aralık günü gerçekleşecek ziyarette acente temsilcileri Pamukkale’yi ve burada sunulan sağlık hizmetlerini yerinde görme imkanı bulacaklar. Bu da bize Pamukkale’nin Asya ve Ortadoğu’da tanıtımı imkanı tanıyacak” diye konuştu.

YENİ VİZYON VE BAKIŞ AÇISI
Bölgenin potansiyelinin artırılması, Pamukkale’nin bir sağlık kenti haline gelmesi ve turizmin yüzünün doğru yöne çevrilebilmesi için bir dizi çalıma içine girdiklerini dile getiren Bartu, “Pam Termal Otel ve Nobel Tıp Merkezi olarak yeni bir vizyon ve bakış ile bölgemizi yurt içinde 3T (Tatil, termal ve turizm), yurt dışında ise 3M (Holiday, Hotspring ve Health) mottosuyla, Avrupa ve Asya’dan sonra Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerine de Pamukkale ve bölgede sunduğumuz sağlık hizmetlerini tanıtıyoruz” dedi.

Tatil anlayışını yeniden şekillendirmek için başlattıkları projeyle yeni ürünler sunduklarını dile getiren Pam Termal Otel Genel Müdürü İsmail Bartu, “Denizli’nin Pamukkale gibi bir artısı var. Hıristiyanlar için kutsal olan çok özel kiliseler burada. Tüm bunların yanı sıra Güney Şelalesi var, mağarası var, tarihi ve doğal güzellikleri var. Büyükşehir Belediyesi’nin sunduğu teleferik ve Bağbaşı Yaylası da yeni bir cazibe alanı. Tüm bu özellikleri öne çıkarıp, yeni ürünler ortaya koyduk, kısa süre içinde de olumlu tepkiler aldık” dedi.

denizli-sicak-su-nobel-tip-merkezi-2

“30 YILDIR MESAFE ALINAMADI”
Nobel Tıp Merkezi Mesul Müdürü Dr. Turgay Sehil de termal tedavi ve bölgeye kazandıracaklarına ilişkin bilgiler verdi. 30 yıldır bölgede sağlık turizminden söz edildiğini, ancak tek bir sağlık tesisinin kurulmadığını anlatan Dr. Sehil, Nobel Tıp Merkezi’nin bu alanda Türkiye’de tek olduğunu kaydetti.

Pamukkale’nin kaplıca kaynaklarının ve çamurunun ruhsatlandırıldığını ve tescillendiğini dile getiren Dr. Sehil, “Nobel Tıp Merkezi 50 kişilik sağlık ekibi ile ileri teknolojiyi kullanarak mucizeler yaratıyor, hastaları iyileştiriyoruz” dedi.

denizli-sicak-su-nobel-tip-merkezi-1

“BÖLGE SAĞLIK KENTİ İLAN EDİLMELİ”
Türkiye’de bir tek sağlık kenti olmadığını, Almanya’da ise bu rakamın 230 olduğunu hatırlatan Dr. Sehil, “Öncelikli ihtiyacımız Pamukkale’nin sağlık kenti ilan edilmesidir. Bu alanda ciddi bir çalışma var ve sonuna yaklaştık. Turizmin içinde bulunduğu durum, krizler ortada. Bu nedenle de alternatif yaratmalıyız. Bunun yolu da termal sağlıktan geçiyor. Sağlık Kenti olarak tescillenmesi halinde tüm dünyanın dikkati buraya çevrilecek, yeni yatırımlar gelecek. Pamukkale Üniversitesi de bölgede çalışma içinde. Kısa süre içinde temel atılacak, bölge daha da hareketlenecek” dedi.

“YENİ HEDEFLER BELİRLEMELİYİZ”
Sağlığı tüm dünyanın bir paket olarak sattığın anlatan Dr. Sehil, Türkiye’nin de bunu yapması gerektiğini kaydetti. Dr. Sehil, “Pazarlama taktiğimiz bu olmalı. Eski yöntemlerden vazgeçip, yeni söylem ve eylem içine girmeliyiz. Bizim hedefimiz çok daha geniş. Termal sağlık hizmetinden yararlanmak için hastalar gelecek, ama hasta olmak istemeyenleri de buraya çekeceğiz. Yaşlılar ile birlikte, yaşlanmak istemeyenleri de bu paketin içine dahil edeceğiz. Bu bizimle ilgili değil, bölgeye hizmet veriyoruz. Bunun daha net ortaya konabilmesi için de bölgenin bir bütün halinde ruhsatlandırılmasının tamamlanmasını bekliyoruz. Türk turizmini krizden 3T formülü kurtaracaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı