REKLAMI GEÇ

Serinhisarlı çiftçi Tekden Hastanesi’nde şifa buldu

Serinhisarlı çiftçi Tekden Hastanesi’nde şifa buldu

Serinhisarlı çiftçi Kemal Sarıtunç, hem tümöre dönüşen 64 yıllık yaradan, hem de bacağının kesilmesinden kurtuldu. 68 yaşındaki Sarıtunç, Özel Denizli Tekden Hastanesi’nde Op. Dr. Onur Saka tarafından yapılan başarılı bir operasyonun ardından sağlığına kavuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ocak 2017 Cuma, 14:58

4 yaşındayken sol dizinin altında oluşan yara ile 64 yıl yaşayan Serinhisarlı Kemal Sarıtunç, bir süre önce sorun yaşamaya başladı. 4 yaşındayken meydana gelen yara giderek kötüleşen Sarıtunuç, başvurduğu sağlık kurumlarından sonuç alamadı, bazıları da bacağının kesilmesi gerektiğini söyledi.

Son umut olarak Özel Denizli Tekden Hastanesi’ne başvuran Kemal Sarıtunç, Özel Denizli Tekden Hastanesi Plastik, Rek. ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Onur Saka tarafından muayene edildi.

Yapılan tetkiklerin ardından Kemal Sarıtunç, Op. Dr. Saka tarafından operasyona alındı. 3 saat süren operasyonun ardından Sarıtunç hem 64 yıllık yaradan, hem de bacağının kesilmesinden kurtuldu.

“TÜMÖRLERE NASILSA GEÇER GÖZÜYLE BAKMAYIN”
Uyguladığı ameliyat hakkında bilgiler veren Op. Dr. Onur Saka, doktorluk yaşamında ilk kez bu kadar büyük deri kanseri gördüğünü belirterek, “Tümör sol bacak ön ve her iki yanında 30 cm çaplı bir alanı kapsamaktaydı. İki noktada kaslara kadar ulaşmıştı. Ancak tümör kemiklere veya ana damarlara ulaşmadığı için bacağı kesmeye gerek duymadık. Tümörün tamamını sağlam sınırlarla çıkartıp, diğer uyluğundan çepeçevre alınan deri yamaları ile onarım yaptık. Hastalarımız bu tarz iyileşmeyen yaraları konusunda, nasılsa kendi geçer gözüyle bakmamalı mutlaka uzman bir doktora danışmalı, yoksa tümörler çok hızlı bir şekilde büyüme gösterebiliyor ve hayatı tehdit edebiliyor ” dedi.

Sağlığına kavuştuğu için son derece mutlu olduğunu belirten Kemal Sarıtunç “Kendimi bildim bileli sol dizimden aşağısı hep yara bere içindeydi. 4 yaşında trafik kazası geçirmişim ve o günden bu yana yaralarım iyileşse de kötü görüntüsü hiç geçmedi. Bacağımın kötü görüntüsüne razı olmuşken bir de çekilmez ağrılar başlayınca ne yapacağımı şaşırdım. Kapısını çalmadığım doktor kalmadı. Bazısı ‘bacağının kesilmesi gerekiyor’ bile dedi. Sonunda hem ağrılardan, hem de bacağımın kesilmesinden kurtuldum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı