REKLAMI GEÇ

Tekden Hastanesi basın şehidini unutmadı

Tekden Hastanesi basın şehidini unutmadı

Denizli medyası gelenekselleşen 10 Ocak buluşması için Tekden Hastanesi’nin misafiri oldu. Tekden yönetimi iki yıl önce kaybedilen İlyas Haytan’ı anmayı unutmadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ocak 2018 Çarşamba, 16:09

10 ocak Çalışan Gazeteciler Günü, Tekden Hastanesi’nin ev sahipliğinde Denizli medya mensuplarının katıldığı etkinlikle kutlandı. Hastane yönetiminin geleneksel hale getirdiği kahvaltıda meslek sorunları konuşuldu, gazetecilere ücretsiz göz muayenesi hediye edildi.

Tekden Hastanesi yönetimi özel etkinlikte iki yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden Gazeteci İlyas Haytan’ı da unutmadı.

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu’nun seçim çalışmalarını takip ettiği sırada yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden gazeteci İlyas Haytan ve Alperen Ersoy’un fotoğraflarından oluşan bir slayt gösterimi gerçekleştirildi.

Bu yıl beşinci kez gerçekleşen buluşmada 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Özel Denizli Tekden Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Yusuf Polat; “Yağmur çamur demeden, iyi kötü her anımızda bizlerle aynı duyguları yaşayıp, objektiflerinize taşıdığınız her bir kare için size hep minnettarız. Sizlerin de bizler gibi 7/24 nöbet bekleyen kahramanlar olduğunu biliyor, mesleğinizde gösterdiğiniz özveriyi görmezden gelmiyoruz. Dolayısıyla siz değerli basın mensuplarımıza hastanemizin Göz Sağlığı Polikliniği’nde ücretsiz muayene hediye ediyoruz. Gazetecilik mesleğini büyük bir sorumluluk ve bilinçle yerine getiren değerli basın mensubu arkadaşlarımıza duyduğumuz sevgi ve saygıyı yinelemek istiyorum” diye konuştu.

BOYACI: “BİZ BİR AİLEYİZ”
Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ise, Başhekim Polat ve Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık’a anlamlı davetlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Boyacı “5 yıldır öyle bir gelenek oldu ki ben ve tüm gazeteci arkadaşlarım Tekden Hastanesi ile bu özel günümüzde bir arada olmaktan son derece mutluluk duymaktayız. Bugün burada yerel ve ulusal basınımızın 70-80 mensubu bulunuyor. Arkadaşlarımızın yoğun çalışma temposunu da hesap edecek olursak hemen hemen her basın kurumundan en az 2 arkadaşımız burada. Bu demek oluyor ki Biz Tekden Hastanesi ile tam bir aile olmuşuz. Bizi bu güzel günümüzde unutmadıkları için tüm Tekden Hastanesi ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı