REKLAMI GEÇ

Tekden Hastanesi’nden anlamlı etkinlik

Tekden Hastanesi’nden anlamlı etkinlik

Özel Denizli Tekden Hastanesi özel çocuklara büyük sevinç yaşattı. Hastanede düzenlenen kampanyada toplanan oyuncaklar törenle Çamlık Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’ndeki özel çocuklara hediye edildi. Çocukların sevinci görülmeye değerdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Nisan 2016 Çarşamba, 15:18

Özel Denizli Tekden Hastanesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı anlamlı bir etkinlikle kutladı. 1-23 Nisan tarihleri arasında “Bir Oyuncak Bin Gülücük” adıyla oyuncak kampanyası başlatan Tekden Hastanesi yönetimi, büyük ilgi görün kampanyada toplanan oyuncakları Çamlık Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’nde öğrenim gören çocuklara eğlenceli bir program ile hediye etti.

tekden-etkinlik-4

Etkinliğe Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Milli Eğitim Şube Müdürü Fikret Sarısoy, Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Taşkın Osman Yıldız, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Işık, Kızılay Denizli Şube Müdürü Erdal Otçu, Tekden Hastanesi Başhekimi Uz. Dr.Yusuf Polat, Tekden Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Namık Özkan, Çamlık Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Yavuz Yıldırım, okulun öğretmenleri, öğrenciler ve aileler katıldı.

tekden-etkinlik-2

“SOSYAL PROJELERİ ÖNEMSİYORUZ”
Bugüne kadar gerçekleştirdikleri sosyal projeler ile insanlara sağlık dışında da faydalı olmayı amaçladıklarını belirten Tekden Denizli Hastanesi Başhekimi Uz. Dr.Yusuf Polat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde bayramın coşku ve heyecanını, hastane dışına, minik yüreklere taşımak istediklerini söyledi.

tekden-etkinlik-5

Polat, “Bunun için hastanemizde özel çocuklarımız için birbirinden güzel oyuncaklar topladık, Çamlık Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’nde öğrenim gören özel çocuklarımıza hediye ettik. Onların yüzündeki o tebessüm bizler için dünyalara değer. Çocuklarımızın sağlıklı yetişmesi hepimizin görevidir. Onların gelişimi ve geleceği konusunda bizlere ne görev düşüyorsa her daim yapmaya hazırız. Bu proje ile mutluluğu paylaşarak çoğaltmanın ne kadar değerli olduğunu vurgulamak istedik. Tekden Denizli Hastanesi bugüne kadar vermiş olduğu nitelikli sağlık hizmetlerinin yanı sıra koruyucu hekimlik felsefesi ve sosyal sorumluluk faaliyetleri ile de adından sıkça söz ettiriyor. Her yıl olduğu gibi bu 23 Nisan’da da en değerli varlıklarımız çocuklarımızı sevindirmek ve mutlu etmek istedik. ‘Bir Oyuncak Bin Gülücük’ projesi adı altında Çamlık Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’nde öğrenim gören özel çocuklarımızın yüzünde tebessüm bırakmak ve sürekli yanlarında olduğumuzu hissettirmek adına 1 Nisan itibariyle hastanemizin giriş katına ziyaretçilere açık bir alanda çocuklar adına oyuncak toplama kutusu oluşturmuştuk. 20 gün gibi kısa bir sürede o kadar çok oyuncak topladık ki çocuklarımızın sevinci bu sayede daha fazla olacak. Hem hastane hekimlerimize ve çalışanlarımıza hem de projemize duyarlılık göstererek oyuncak bağışlayan herkese minik kalpler adına teşekkür ediyor ve minnet duyuyorum” dedi.

Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü ise özel çocuklara yönelik yapılan bu tür sosyal sorumluluk projesinin hayata geçirilmesinde katkı sağlayanları kutladı.

tekden-etkinlik-3

Protokol üyeleri, hastane yöneticileri ve okul idaresi hazırlanan oyuncak paketlerini öğrencilere hediye ettikten sonra pamuk şeker ve palyaço gösterileri ile bayram coşkusu devam etti.

tekden-etkinlik-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı