REKLAMI GEÇ

Tekden Hastanesi’nden basına jest

Tekden Hastanesi’nden basına jest

Özel Denizli Tekden Hastanesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya geldi. Tekden Ailesi, gazetecilere küçük sürprizler de hazırladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ocak 2017 Salı, 15:09

Özel Denizli Tekden Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Yusuf Polat ve Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık’ın ev sahipliğini üstlendiği kahvaltıda gazetecilerle bir araya geldi.

Özel Denizli Tekden Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Yusuf Polat, her yıl olduğu gibi bu yıl da gazeteciler günü dolayısıyla basın mensupları ile bir araya gelmekten son derece memnun olduklarını belirterek, “Siz değerli basın mensuplarımızla gazeteciler günü dolayısıyla geleneksel hale getirdiğimiz kahvaltımızda bugün tekrar bir aradayız. Öncelikle bugün aramızda olamayan çok değerli kardeşlerimiz İlyas Haytan ve Alperen Ersoy’u unutmadığımızı hatırlatır ve onlara Allah’tan rahmet dilerim. Görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışırken hayatlarını ortaya koyan basınımızın değerli iki ismi her zaman hafızalarımızda ve kalbimizde yer alacaktır. Biz sağlıklıkçılar da siz basın mensupları gibi mesai kavramı bilmeden çalışır, yeri gelir ailemizle zaman geçiremeyiz. Ama gönülden yapılan her iş zor değildir. Gazeteciliğe gönül vermiş, her projemizde, yeni atılımlarımızda ve çalışmalarımızda yanımızda olan tüm gazeteci arkadaşlarımıza bugün bizlerle birlikte oldukları için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“BASIN MENSUPLARI BİZİM İÇİN BİRER KAHRAMANDIR”
Hastane Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık ise, 10 ocak Gazeteciler Günü’nün hastanenin yıllık etkinlik planlamasında en başta yer aldığını belirterek, “Gece gündüz demeden, kendilerinden de bir şeyler katarak her olayı topluma duyuran, her konuda bilgi sahibi olmamızı sağlayan birer kahraman hepsi. Yeni hizmet binamıza taşındıktan sonra hem binamıza hem hizmetlerimize kattığımız değerler dışında paylaşımda bulunduğumuz tüm gönül dostlarımızın özel günlerini unutmuyor onlara sevgimizi ve saygımızı göstermeyi amaçlıyoruz. Yaklaşık 4 senedir 10 Ocak günü yerel ve ulusal basınımızın mensupları ile kahvaltı programı organize ederek bir araya gelmeyi gelenek haline getirdik” dedi.

TEKDEN’DEN GAZETECİLERE VE AİLELERİNE JEST
Konuşmaların ardından Özel Denizli Tekden Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Yusuf Polat ve Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol’a tüm gazeteciler adına çiçek verdi.

Etkinliğin sonunda yapılan çekilişle İbrahim Alayont, Altay Varol, Mine Boran’a Colossae Thermal Hotel’de ailece haftasonu termal tatil, Gürkan Gök, Hakan Bozkurt, Mehmet Barunduk ve Medeni Topaloğlu’na haftasonu ailece kahvaltı, Sebahattin Köse, Erol Kes, Havva Alp ve Tahir Aygün’e ise, baskül ve tansiyon aleti olan hediye paketleri verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı