REKLAMI GEÇ

Tekden Hastanesi’nden kanser eğitimi

Tekden Hastanesi’nden kanser eğitimi

Özel Denizli Tekden Hastanesi, işadamları derneği üyelerinin eşlerini ağırladı. Katılımcılara kanser ve risk faktörleri anlatıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ocak 2017 Cumartesi, 13:01

Tekden Hastanesi hekimlerinden Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Tekin’in ’in konuşmacı olarak katıldığı bu buluşmada görülme sıklığı ve öldürücü olması nedeniyle dünyada önemli bir halk sorunu olan kanseri ve risk faktörlerini ele alındı.

Op. Dr. Mehmet Tekin, kanserin ne olduğu ile ilgili bilgiler vererek başladığı sunumunda genel anlamda kanserin vücudumuzun çeşitli bölgelerindeki hücrelerin kontrolsüz çoğalması ile oluşan 100’den fazla hastalık grubu olduğunu söyledi.

Op. Dr. Mehmet Tekin “Çok çeşitli kanser tipleri olmasına rağmen, hepsi anormal hücrelerin kontrol dışı çoğalması ile başlar. Kanser, tedavi edilmez ise ciddi rahatsızlıklara, hatta ölüme dahi neden olabilir” dedi.

KANSERİN 7 TEHLİKELİ BELİRTİSİ
Kanserin 7 tehlikeli belirtisini kadınlarla paylaşan Op. Dr. Mehmet Tekin “İnatçı öksürük ya da ses kısıklığı, Memede ya da başka bir yerde kalınlaşma, kitle, barsak ve mesane boşaltım düzeninde değişme, hazımsızlık ya da yutma güçlüğü, iyileşmeyen yara, anormal kanama, akıntı, siğil ve benlerde değişme bize kanseri işaret edebilir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı