REKLAMI GEÇ

Tekden öğretmenleri unutmadı

Tekden öğretmenleri unutmadı

24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle yemek düzenleyen Tekden Hastanesi, geleceğin mimarları, öğretmenler için yemek verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Kasım 2014 Çarşamba, 14:54

Tekden Hastanesi’nde düzenlenen yemeğe Denizli Vali Yardımcısı Ali Cergibozan, Denizli Milli Eğitim şube Müdürü Hüseyin Başgün, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın, İl Sağlık Müdürü Mahmut Tekin, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Osman Acar, şube başkanları, müfettişler, okul müdürleri ve çok sayıda öğretmen katıldı. 

“ÖĞRETMENLER, EN SOYLU GÖREVLERDEN BİRİNİ İCRA EDER”
Özel Denizli Tekden Hastanesi Başhekimi Dr. Yusuf Polat, dünyanın en kutsal mesleklerinden biri olan öğretmenliğin fedakârlık, cefakârlık isteyen saygın mesleklerin en başında geldiğini, daima ve her şart altında bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve geleceğe aktarılması sürecinde çok önemli bir role sahip olduğunu belirterek, “Öğretmenlerimiz geçmişte olduğu gibi bugün gelişimin, değişimin ve daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı durumundadır. Geleceğimiz olan çocuklarımızı doğruya, iyiye, gerçeklere ve bilime ulaştıracak yol ve yöntemleri öğreten ve onları sevgiyle, eğitim ve öğretimle besleyen öğretmenlerimiz, bir insan yetiştirmenin verdiği mutluluğu mesleklerinin manevi karşılığı olarak değerlendirerek, görevlerin en soylusunu icra ederler. Geleceğimiz çocuklarımızı tereddütsüz emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz kendilerine duyulan bu güvenin mesuliyetini ömür boyu taşıyacaktır. Ebediyete göç etmiş öğretmenlerimizi minnetle, şükranla ve rahmetle; emekliliğe ayrılmış öğretmenlerimize uzun ve sağlıklı ömürler diliyor, halen görevlerinin başında olan öğretmenlerimize de başarılar diliyor ve 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

denizli-tekden-ogretmen-leri-unutmadi-ic

Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık ise; bir insan yetiştirmenin muazzam bir rol ve önem taşıdığına vurgu yaparak, “Bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın, çok yüce ve onurlu bir meslek olan öğretmenlik toplumun en büyük düşmanı cehaleti ortadan kaldırır ve sevgiyi topluma yayar. Öğretmenlerimiz,çocuklarımızı ve gençlerimizikişilikli, kendine güvenen, ülkesini ve milletini seven, milli ve manevi değerlerini özümsemiş bireyler olarak yetiştirmede en önemli role sahiptir. Bu doğrultuda çalışan, değerli tüm öğretmenlerimize minnettarız. Bu vesileyle de hastanemiz teras katında düzenlediğimiz yemeğimizde öğretmenlerimizi unutmadığımızı ve vefamızı göstermeyi istedik. 24 -30 Kasım tarihleri arasında da hastanemizin poliklinik hizmetlerinde tüm öğretmenlerimizden ilave ücret almayarak onlarasağlık ve esenlik içerisinde sevdikleriyle birlikte daha nice yıllara ulaşmalarını diledik. Bu mesleğe gönül vermiş tüm öğretmenlerimizin gününü canı gönülden kutlarım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı