REKLAMI GEÇ

TEKDEN ÜROLOJİ POLİKLİNİĞİ DAHA DA GÜÇLENDİ

TEKDEN ÜROLOJİ POLİKLİNİĞİ DAHA DA GÜÇLENDİ

Üroloji Uzmanı Op.Dr. Akın Avcı, Özel Denizli Tekden Hastanesi Üroloji Polikliniğinde hizmet vermeye başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ocak 2015 Çarşamba, 11:54

Özel Denizli Tekden Hastanesi, hekim kadrosu ve branşları ile büyümeye ve yenilenmeye devam ediyor. Genel Cerrahi, Kulak Burun Boğaz, Ortopedi ve Travmatoloji, Kardiyoloji, Kadın Doğum ve Yenidoğan Ünitesi’nde uzman ve akademisyen hekim kadrosuyla güçlenen, Endokrinoloji ve Metabolizma ile Obezite cerrahisi ünitesi oluşturarak da beklentileri karşılamaya devam eden Tekden Hastanesi, Üroloji Polikliniği’ni de güçlendiriyor. 

Üroloji Uzmanı Op. Dr. Uğur Göksu ile birlikte artık Op. Dr. Akın Avcı da Tekden Hastanesi Üroloji Polikliniğinde hastalara hizmet verecek.
Üroloji Uzmanı Op. Dr. Akın Avcı, Tekden ailesine yeni bir yıla geçiş döneminde katıldığı için ayrı bir heyecan ve enerji hissettiğini söyleyerek Denizli gibi büyük bir şehirde hizmet veren Özel Denizli Tekden Hastanesi’nde güzel çalışmalar gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

1995-2002 yılları arasında Ondokuz Mayıs ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde lisans eğitimini, 2007-2013 yılları arasında da Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Üroloji İhtisasını yapan Üroloji Uzmanı Op. Dr. Akın Avcı, Tekden Üroloji Polikliniğinde prostat büyümesi, prostat kanseri, böbrek taşı, mesane taşı ve üreter taşı,denizli-tekden-uroloji-ic böbrek tümörleri, testis tümörleri, erkeklerde kısırlık nedenleri, cinsel yolla bulaşan hastalıklar ve cerrahi sünnet gibi birçok hastalığın teşhis ve tedavisini Op. Dr. Uğur Göksu ile birlikte ekip ruhu ve işbirliği içerisinde teknolojik donanımlarla çözüme ulaştıracaklarını söyledi.

TEKDEN ÜROLOJİ POLİKLİNİĞİNDE FLEXİBLE LAZER YÖNTEMİ
Denizli’de böbrek taşı hastaları başta olmak üzere birçok konuda yeni teknolojilerle üroloji branşında atılım yapmayı düşündüklerini söyleyen Özel Denizli Tekden Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Yusuf Polat, “Böbrek taşıyla hastaneye gelen tüm hastaların tatsız bir şekilde hastaneden göndermemek için yeni bir yöntem olan Flexible Lazer yöntemini halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı