REKLAMI GEÇ

Tekden’de sağlığına kavuştu

Tekden’de sağlığına kavuştu

Sinüslerinde oluşan kist ve içerisinde taş haline gelen mantarlar nedeniyle hayatı çekilmez hale gelen Veli Çeliker (58), Özel Denizli Tekden Hastanesi’nde başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştu. Kesi yapılmadan gerçekleştirilen operasyonun ardından 1 gün hastanede tutulan Çeliker, 1 yıldır hiç kesilmeden devam eden baş ağrısından kurtuldu ve sağlıklı bir şekilde taburcu edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ekim 2016 Cumartesi, 15:15

58 yaşında, 3 çocuk, 8 torun sahibi olan Veli Çeliker, yaklaşık 1 yıldır devam eden ve her geçen gün şiddeti artan baş ağrısı şikayetiyle Özel Denizli Tekden Hastanesi’ne başvurdu.

Nöroloji polikliniğinde Uz. Dr. Bülent Ünlü tarafından muayene edilen ve beyin MR’ı çekilen Çeliker’in burun boşluğunun en gerisinde kafa tabanına çok yakın yerleşimli sinüs bölgesinde sinüzit zemininde gelişen kist içerisine yerleşmiş mantar enfeksiyonu tespit edildi. Enfeksiyonunun ilerlemesi sonucu kistin içinde küçük boyutlu çok sayıda taş da belirlendi.

Zaman kaybetmeden operasyon geçirmesi gereken Veli Çeliker, ameliyat olmaktan çekinmesine rağmen doktoru Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Emin Ayduran’a güvenerek operasyon geçirdi.

“ENDOSKOPİK TEDAVİ İLE KISA SÜREDE İYİLEŞME SAĞLIYORUZ”
Yapılan ameliyat hakkında bilgi veren Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Emin Ayduran, Veli Çeliker’in hayat kalitesini düşüren ve sürekli hale gelen baş ağrısı ile tam 1 yıl yaşadığını belirterek, “Bizlere başvurduğunda ekibimizle birlikte tüm tetkiklerini inceledik ve uygulanacak operasyona karar verdik. Bizimle işbirliği halinde olan ve onun sağlığı adına aldığımız her karara saygı duyan Veli Amca’ya normal göz ile görülen görüntüyü yaklaşık 10 kat daha büyüterek gösteren endoskopik kamera sistemiyle, dışardan hiç kesi yapılmaksızın ameliyat uygulandı. Sinüs boşluğuna girilerek sinüzit sonucu oluşan kist açıldı ve içerisindeki mantar taşları tamamen temizlendi. Yalnızca 1 gün hastanede gözlem amaçlı yatırılan Veli Çeliker ertesi gün sağlıklı bir şekilde kontrollerine gelmek üzere taburcu edildi. Hastamızın cerrahi tedavi sonrası baş ağrısı şikâyeti tamamen geriledi” dedi.

“AMELİYATTAN SONRA YENİDEN DOĞDUM”
Ameliyattan sonra yeniden doğduğunu belirten 58 yaşındaki Veli Çeliker, “Baş ağrısı ile yaşadığım o son 1 yılı hatırlamak dahi istemiyorum. Denizli’de hatta yakın illerde bulunan birçok hastaneye gittim, derdime çare olamadılar. Tavsiye üzerine son çare olarak Tekden Hastanesi’ne başvurdum ve doktorum Emin Ayduran’la görüştüm. Sıcak, samimi ve yakın davranarak bana yapacağı ameliyatı detayları ile anlattı. Şuan tüm şikâyetlerimden kurtuldum ve hayat gerçekten sağlıkla yaşarsan güzel” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı