REKLAMI GEÇ

Tekden’den DEKADER üyelerine eğitim

Tekden’den DEKADER üyelerine eğitim

Özel Denizli Tekden Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Serkan Yurtsever, DEKADER (Kadın Ve Aileyi Koruma Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği) üyeleriyle bir araya geldi, kadın hastalıkları ve tedavilerine ilişkin bilgiler verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ocak 2017 Çarşamba, 14:38

 

Özel Denizli Tekden Hastanesi, 4 yıl önce başlattığı bilinçlendirme çalışmalarını sürdürüyor. Eğitimler kapsamında DEKAD üyeleriyle bir araya gelen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Serkan Yurtsever, kadın hastalıkları ve kanser türlerine ilişkin bilgiler verdi.

Op.Dr.Serkan Yurtsever, “Tekden Hastanesi hekimleri olarak yaklaşık 4 senedir özellikle bayanlarımızın sağlık açısından bilgilendirilmesini önemsiyor ve bu anlamda belli aralıklarla onlarla bir araya geliyoruz. Kendi alanımla ilgili olarak bugüne kadar bir araya geldiğim kadın topluluklarına rahim ağzı kanseri, menopoz dönemi, adet düzensizlikleri, gebelik dönemi gibi daha birçok konu ile ilgili merak ettiklerini aktarmaya çalıştım. Umuyorum ki bu buluşmalarımız onların ve ailelerinin geleceğe daha umutla bakmasına vesile olacaktır. Benim onlardan tek ricam, basit gördükleri ufak bir belirtide dahi uzman bir hekimden destek almalarıdır. Çünkü birçok kanser türünde ve hastalıklarda olduğu gibi erken teşhis ve müdahale hem biz hekimler hem de hasta ve yakını açısından tedavide güzel sonuçlar alabilmemizi sağlıyor” diye konuştu.

“TEKDEN HASTANESİ KADINLARA DEĞERLİ BİLGİLERİ VERİYOR”
DEKADER Başkanı Sevgi Çölhan ise, Tekden’in kendilerinin sağlık danışmanlığını yaptığını ve her ihtiyaç duyduklarında yardımlarına koştuklarını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı