REKLAMI GEÇ

Tekden’den şoförlere indirim

Tekden’den şoförlere indirim

Özel Denizli Tekden Hastanesi ile Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası arasında protokol imzalandı. Protokole göre odanın üyesi olan 2 bin 100 şoför, Tekden Hastanesi’nden yüzde 20 indirimli sağlık hizmeti alacak.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 30 Ocak 2015 Cuma, 15:56

Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda düzenlenen protokol imza törenine, Oda Başkanı Köksal Semerci ile Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdürü Cemal Işık ve Başhekimi Uz. Dr. Yusuf Polat katıldı. 

Protokol hakkında bilgi veren Tekden Hastanesi Başhekimi Yusuf Polat, Özel Tekden Hastanesi’nin 12 yıl önce “Ailenizin Hastanesi” sloganıyla yola çıktıklarını ve herkesin hastanesi olma yolunda ilerlediklerini belirterek, “Biz herkesin hastanesi olmak istiyoruz. Bu sloganla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Amacımız yalnızca Tekden’den değil, tüm özel sağlık kurumlarından herkesin yararlanabilmesinin önünü açmak. Bunu da Denizli’de başardığımıza inanıyorum. Bugün Denizli’de tedavi için özel sağlık kurumlarını tercih eden hasta sayısında önemli oranda artış olduğunu gözlemliyoruz” dedi.

“50 KURUMLA PROTOKOL İMZALADIK”
Tekden Hastanesi Genel Müdürü Cemal Işık, Denizli’de 50’inci sağlık protokolünü Şoförler ve Otomobilciler Odası ile imzaladıklarını belirtti. Işık, Özel Tekden Hastanesi’nin grup hastanesi olduğunu, odaya kayıtlı şoförlerin yalnızca Denizli’de değil Kayseri ve İstanbul’dan da yüzde 20 indirimli sağlık hizmeti alabileceğini açıkladı.

2 BİN 100 ÜYE YARARLANACAK
Tekden Hastanesi ile yapılan protokolden oda üyesi 2 bin 100 şoförün yaralanacağını belirten Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Köksal Semerci, “Allah düşürmesin ama olur da bir üyemizin sağlıkla ilgili sorunu olursa, Tekden Hastanesi’nden yüzde 20 indirimle hizmet alacak. Bu şoförlerimiz için önemli bir anlaşma oldu” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı