REKLAMI GEÇ

TEKDEN’DEN VIP DOĞUM PAKETİ

TEKDEN’DEN VIP DOĞUM PAKETİ

Tekden Hastanesi, hamilelik sürecinden doğum ve sonrasına kadar VIP Doğum Paketi hizmeti veriyor. Bu pakette aklınıza gelebilecek her şey var. Hatta aklınıza bile gelmeyen ayrıntılar…

/ DENİZLİHABER / 1 Nisan 2014 Salı, 10:06

9 aylık süren bekleyişin ardından hamileliğin son günlerine yaklaşıldığında anne ve baba adaylarını tatlı bir telaş sarmaya başlıyor. Bebek hangi hastanede dünyaya gelecek, anne-bebek doğum odası hazırlıkları nasıl olacak, ziyarete gelecek misafirlere neler ikram edilecek, bebeğin dünyaya geldiği ilk anlar nasıl ölümsüzleştirilecek? 

Tekden Hastanesi VIP Doğum Paketi ile anne ve baba adaylarının bu beklentilerini karşılayacak bir hizmet sunuyor. Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık, VIP Doğum Paketi hakkında, anne ve baba adaylarının cevaplarını merak ettiği soruları yanıtladı.

ic-4

DENİZLİ HABER: Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniğinde verdiğiniz hizmetlerden bahseder misiniz?

CEMAL IŞIK: Hamilelik süresi anne adaylarımız için oldukça zor fakat hayatlarında çok da fazla yaşamadıkları bir süreç. Biz de anne adaylarımızın bu süreçte sağlıkları kadar konforlarını da düşünerek çalışıyoruz. Kadın Hastalıkları ve Doğum polikliniğimizle ilgili olarak önemle belirtmek istediğimiz nokta, poliklinik alanımızın hastane içerisinde özel bir alanda yer alıyor olması. Bu alan içerisinde anne adaylarımız, kalabalık bir ortam yerine kendileri için özel olarak ayrılmış bir alanda doktorları ile görüşme imkanı buluyorlar. Anne adaylarımızın gebelik süreçlerinin takibinin ve gerekli tetkiklerinin en iyi şekilde yapılması için bu polikliniğimizde her biri alanında uzman beş doktorumuz ile hizmet veriyoruz. Doktorlarımız gebelik süreci boyunca anne adaylarımızın ve bebeklerinin sağlık durumlarını sürekli takip ediyor ve gerekli bilgileri anne adaylarımız ile paylaşıyor.

ic-2

DENİZLİ HABER: TEKDEN VIP DOĞUM PAKETİ nedir?

CEMAL IŞIK: Anne adaylarımız 9 ay boyunca çeşitli sıkıntılar içerisinde bebeklerine kavuşacakları günü bekliyorlar. Son günlere gelindiğinde ise hastane hazırlıkları başlıyor. Tekden Hastanesi olarak biz anne adaylarımızın sadece gebelik dönemlerinin son günlerini ve bebeklerine kavuştukları andaki mutluluğu doyasıya yaşamaları için VIP Doğum Paketimizi hazırladık. Hastaneye geldikleri andan itibaren ihtiyaç duyacakları her şeyi onların hizmetine sunduk.

ic-3

DENİZLİ HABER: TEKDEN VIP DOĞUM PAKETİ’nde anne adaylarına neler sunuluyor?

CEMAL IŞIK: VIP Doğum paketimizde sunduğumuz hizmetleri:
• Anne-bebek odası süsleme
• Anneye özel kuaför hizmeti
• Misafir ikramları (Çikolata, lohusa şerbeti ve hediyelik lavanta çubukları)
• “Hayata Merhaba” ilk fotoğraflar
• Bebek fotoğraf albümü
• Anne Diyetisyen takibi
• Suit odada 2 gece konaklama
• Bebek doğum sertifikası
• Vale hizmeti
• Lohusalık dönemi danışmanlık hizmeti
• Doğum sonrası ilk kıyafetler (Tulum, battaniye, şapka) olarak sıralayabiliriz.

ic-1

DENİZLİ HABER: Anne adayları bu paket için çok büyük ücretler mi ödeyecekler?

CEMAL IŞIK: Tekden Grup’un benimsediği ücret politikasıyla ilgili öncelikle belirtmek istediğimiz en önemli nokta şudur ki, bizler vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden yararlanırken minimum ücretler ödemeleri yönünde hareket ediyoruz. Bunun için de herkesin yararlanabilmesi için kampanyalar düzenliyoruz. Buradan yola çıkarak vurgulamak istediğimiz şudur ki, böylesine her detayı düşünülmüş bir paket çok cüzi bir ücret karşılığında alınıyor. Birçok anne adayımızdan aldığımız geri dönüşümler de doğum paketimizin bedelinin makul seviyelerde olduğu yönünde. Bu dönüşlerle birlikte bizler de böyle bir hizmeti sunduğumuz için mutluluk duyuyoruz. Ailenizin en kıymetli varlığını dokuz ay on gün taşıyan annelerimizin konforuna özel VIP doğum paketimizle anne adaylarımızın yanında olduğumuzu önemle belirtmek istiyoruz.

Tekden Hastanesi’nin VIP Doğum Paketi hakında bilgi almak için 444 555 6 – 0 258 241 33 30 numaralı telefonlar ile www.tekdenhastaneleri.com internet adresinden bilgi alabilir, denizlitekden@tekden.com.tr mail adresinden iletişim kurabilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı