REKLAMI GEÇ

Thermal Welding ile bademcik sorununa son

Thermal Welding ile bademcik sorununa son

Özel Denizli Tekden Hastanesi Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Emin Ayduran, Thermal Welding yöntemi ile bademcik sorunlarından kurtulmanın kolay olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mart 2016 Perşembe, 12:15

Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Emin Ayduran, Özel Denizli Tekden Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı. İstanbul Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Şırnak Askeri Hastanesi, Tokat Erbaa ve Servergazi Devlet Hastanesi’nde görev yapan Op. Dr. Emin Ayduran, Tekden ailesine katıldı.

Tekden’de olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu söyleyen Op. Dr. Ayduran, uygulayacakları birçok yöntemle hastalıklara teşhis ve tedavi sunacaklarını belirtti. Bu yöntemlerden birini anlatan Op. Dr. Emin Ayduran, Thermal Welding yöntemi ile bademcik ameliyatı gerçekleştireceklerini ifade etti.

THERMAL WELDİNG İLE BADEMCİK AMELİYATI
Çocukluk döneminde karşılaşılan en sık rahatsızlıklardan birisinin bademcik iltihabı olduğunu vurgulayan Ayduran, gerekli görüldüğünde bademcik ameliyatının üç yaşından sonra yapıldığını kaydetti.

Ayduran, “Sıklıkla çocukluk döneminde karşılaşılan hastalıklardan olan bademcik iltihapları, çoğu kez tekrarlanan antibiyotiklerle tedavi edilmektedir. Ancak hastalanma sıklığı üst üste yılda 4 veya 5 defadan fazla olduğunda, bademcik ameliyatı gerekli hale geliyor. Basit bir ameliyat olarak görülse de, aslında kanama ve ağrı gibi ciddi komplikasyonları bulunan önemli bir ameliyattır. Bademcik ameliyatlarında, kanama riskini ve ağrıyı azaltıp daha hızlı iyileşme sağlamak amacıyla geliştirilen ‘Thermal Welding’ sistemi sayesinde bademcikler, çevre dokulara zarar vermeden artık kolaylıkla ayrılabiliyor. Biz de bu açıdan hastalarımızın menfaati için ‘Thermal Welding’ sistemini kullanacağız” dedi.

TEKDEN YAPILANMASINI TAMAMLADI
Tekden Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Yusuf Polat da, hastane olarak yapılanma dönemlerini tamamladıklarını belirterek, insan odaklı, yani nitelikli kadro ve sağlık hizmeti ile faaliyetlerini devam ettirdiklerini söyledi.

Polat, “Şuan bütün kadrolarımız dolu. Biz daha iyi hizmet ve performansı nasıl sergileyebiliriz derdindeyiz. Denizli ili hızla gelişip büyüyen bir il. Geçmiş yıllara oranla özel sektörü tercih eden hasta sayısında da ciddi artışlar var. Biz de hasta memnuniyeti açısından ne gerekiyorsa yapıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı