REKLAMI GEÇ

Yüzünde kırılmadık kemik kalmadı

Yüzünde kırılmadık kemik kalmadı

Motoruyla seyir halindeyken yoluna çıkan domuza çarpmamak için caba harcayan sürücü, kontrolü kaybedince ölümden döndü. Çenesinden elmacık kemiklerine kadar yüzünde neredeyse kırılmadık kemik kalmayan 60 yaşındaki Cemal Erki, geçirdiği bir dizi ameliyatla yeniden hayata tutundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ağustos 2015 Cuma, 17:04

Cemal Erki, önüne çıkan domuza çarpmamak isterken motosikletiyle kaza yaptı. Hastaneye kaldırılan Erki, üç gün süren tedavisinin ardından Özel Tekden Hastanesi’ne nakledildi. Ciddi bir yüz travması geçiren Erki, hastanenin Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Servisi’nde tedaviye alındı.

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Onur Saka, gerçekleştirdikleri tedaviyle ilgili bilgi verirken, “Cemal Erki, bize ulaştığında yüzünde neredeyse kırılmamış bir kemik kalmamış. Alt çene, üst çene, elmacık kemikleri, göz çukuru, alın kemikleri ile birlikte damak kemiği de ikiye ayrılmış ve hastanın damağında yarık oluşmuştu. Hastamıza ödemler geçene kadar tedavi uygulayıp yatışının 6.gününde ameliyat ettik. Mini titanyum plak ve vidalarla alt çene üst çene elmacık kemikleri göz kemikleri sabitlendi. İlginç olarak damağa da plak konulup damaktaki yarık onarıldı.Hastamız geçirdiği 5 saatlik ameliyat sonrası 3. günde sağlıklı bir şekilde taburcu edildi” dedi.

“HASTALAR VE AİLELERİ BİZLERE GÜVENİYOR”
Erki’yi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Özel Denizli Tekden Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Yusuf Polat ise,“Özel Denizli TekdenHastanesi bugüne kadar yaptığı önemli ameliyatlar ile birçok hastanın yüzünü güldürdü. Hastalarımızın bu mutlulukları hekim seçimindeki özenimizin bir sonucudur. Herkes için sağlık, sağlık için herşey ilkemizin bu sonucunu görmekten ve böylesine mutlu bir hastamızın duasını almaktan son derece memnunum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı