REKLAMI GEÇ

PAÜ Hastanesi Göz Polikliniği yenilendi

PAÜ Hastanesi Göz Polikliniği yenilendi

Pamukkale Üniversitesi(PAÜ) Hastanesi Göz Hastalıkları Polikliniği cihazları yenilendi. Yataklı servisin yenilenip odaların 2 kişilik hale getirilmesinin ardından, günde ortalama 170 hastaya hizmet veren göz hastalıkları polikliniğinin fiziki koşullarının da iyileştirildiği belirtildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Haziran 2014 Perşembe, 11:57

PAÜ Hastanesi Göz Hastalıkları Polikliniği’nde yapılan düzenleme ile ilgili açıklamada bulunan Göz Hastalıkları AD. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ramazan Yağcı “ Dört poliklinik odasındaki muayene cihazları otomatize hale getirilerek hastaların modern ve çağımız koşullarına uygun bir şekilde göz muayenesi olabilmesinin önü açıldı” dedi.

Ayrıca retina, glokom, kornea ve katarakt cerrahisi bölümleri ile ilgili yüksek teknolojiye sahip optik koherens tomografi, kornea topografisi, optik biometri, speküler mikroskopi, HRT3 gibi yeni cihazların da alındığını açıklayan Doç. Dr. Yağcı, rutin göz muayenesi haricindeki özellikli muayeneler için de altyapı olanaklarının geliştirildiğini dile getirdi. Randevu sistemine geçildiğini de belirten Doç.Dr. Yağcı böylelikle, randevu alarak gelen hastaların muayene için bekleme sürelerinin de kısaltıldığını ifare etti.

PAÜ Hastanesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı, alanlarında uzman 8 öğretim üyesinden oluşan akademik kadrosu ve 9 asistan doktor ile hizmet veriyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı