REKLAMI GEÇ

Afrin’de görev yapan sağlık çalışanlarına teşekkür

Afrin’de görev yapan sağlık çalışanlarına teşekkür

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan UMKE ve 112 acil servis istasyonu çalışanlarına düzenlenen törenle teşekkür belgeleri verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mart 2018 Cuma, 14:58

Türk Silahları Kuvvetleri’nin sınır ötesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı’nda Denizli’den görev alan sağlık çalışanları Sağlık Müdürlüğü’nde düzenlenen törende bir araya geldi.

Törene İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. İbrahim Emreoğlu, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Burak Altan, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Yavuz Tosun katıldı.

Törende Afrin’de düzenlenen operasyonda ilimizi temsil eden UMKE ve 112 Acil Sağlık İstasyonu çalışanlarına teşekkür belgesi verildi.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZ HER KOŞULDA EN İYİ SAĞLIK HİZMETİ VERİYOR”
Sağlık Müdürü Berna Öztürk, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından sınırların güvenliğinin sağlanması için yürütülen Zeytin Dalı Harekâtı’nda sağlık çalışanlarına da önemli görevler düştüğünü belirterek, Denizli’den de çok sayıda sağlık çalışanının gönüllü olarak orada görev almak için başvuruda bulunduğunu söyledi.

Öztürk; “Biliyorsunuz insanın en temel hakkı sağlıklı yaşam hakkı. Bizlerde gerçekten gurur duyulacak bu mesleğin mensupları olarak onlara o hakkı vermek için çalışıyoruz. Burada en önemli görev acil sağlık istasyonlarında çalışan siz değerli arkadaşlarımıza düşüyor. Şimdi rutindeki işi hepimiz yapıyoruz. Görev aldığımız yerler dışında da ülkemizin her yerinde, bazen ülkemiz dışında da bizlere ihtiyaç duyulabiliyor. Bugün Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde temel hakkımız olan sınırlarımızı korumak için Afrin’de çok önemli bir operasyon yürütülüyor. Orada bulunan hem Mehmetçiklerimiz için, hem halkımız için, hem de sınır ötesinde bize güvenen bize inanan insanlara sağlık hizmeti vermek için sağlık çalışanlarımıza ihtiyaç var. Türkiye’nin dört bir yanından sağlık çalışanlarının gittiği Afrin’e Denizli’den de çok sayıda sağlık çalışanımızın gönüllü görev almak için başvuruda bulunması bizleri gururlandırdı. Şahsım ve Bakanlığımız adına Denizlimizi temsilen orada olduğunuz için hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Tıp Bayramınızı da kutluyorum” dedi.

Denizli’yi temsilen Afrin’de düzenlenen operasyona şuana kadar UMKE’den 8, 112 Acil Sağlık İstasyonlarından da 33 olmak üzere toplamda 41 sağlık çalışanı gitti.

Görev alan sağlık çalışanları bölgede askerin, polisin, sağlık çalışanlarının birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğini, her durumda birbirlerine yardımcı olduklarını ve görev verilmesi halinde gönüllü olarak tekrar bölgede görev alabileceklerini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı