REKLAMI GEÇ

Başarılı sağlık personeline başarı belgesi

Başarılı sağlık personeline başarı belgesi

Denizli Valisi Hasan Karahan, 7-13 Nisan Sağlık Haftası nedeniyle Denizli İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı sağlık tesislerinde görevli sağlık çalışanlarına alanlarında gösterdikleri özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı başarı belgesi verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Nisan 2019 Cuma, 09:54

Denizli Valisi Hasan Karahan, alanlarında başarılı olan sağlık personeline başarı belgesi verdi. 7.13 Nisan Sağlık Haftası nedeniyle valilikte düzenlenen törene, İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aytekin Polat ve Başkan Yardımcıları, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcıları ile hekim ve ebelerden oluşan sağlık çalışanları katıldı.

Vali Hasan Karahan önce
Sağlık Bakanlığı’nın 2018-2022 Stratejik Planı Hedef Değerleri doğrultusunda; Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen doğum hizmetlerini güçlendirme, sezaryen oranlarını düşürme çalışmaları kapsamında kamu hastanelerinde görev yapan 2018 yılında normal yolla doğum yaptırma oranı yüksek Denizli Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanları; Op. Dr. Erdal Bilen, Op. Dr. Yusuf Türk ile doğum hizmetlerinin etkinlik ve kalitesinin yükseltilmesinde katkı sağlayan Ebeler; Şerife Sarıca ve Nuray Çakmak’ın belgelerini verdi.

Törende daha sonra ise Denizli’de verem hastalarının tedavisi, kontrolü ve takibinde göstermiş olduğu çalışmalardan dolayı Denizli İl Sağlık Müdürlüğü Verem Savaş Dispanseri Tüberküloz İl Koordinatörü Dr. Hatice Betül Abdüloğlu, Doğumda gelişebilecek olan yenidoğan mortalitesini ve asfiksinin yol açacağı sekelleri en aza indirebilme konusunda önemli bir yere sahip olan “Neonatal Resüsitasyon” programı kapsamındaki eğitimlerde kurs sorumlusu ve eğitimci olarak göstermiş olduğu başarılı ve özverili çalışmalardan dolayı Denizli Pamukkale 87 nolu Aile Hekimliği Biriminde görevli Dr. Mehmet Değirmenci, son olarak da Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan “Kanser Tarama Programı” kapsamında ilimizde yapılan kanser taramalarında göstermiş oldukları başarılı ve özverili çalışmalardan dolayı Merkezefendi KETEM Sorumlu Hekimi Dr. Özlem Yılmaz ile Pamukkale KETEM Sorumlu Hekimi Dr. Tülay Alan’a belgeleri verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı