REKLAMI GEÇ

Bir fiyonk da sen bağla

Bir fiyonk da sen bağla

PAÜ Denizli Teknik Meslek Yüksekokulu ve PAÜ Hastaneleri, kanserde erken tanıya dikkat çekmek amacıyla ‘Bir Fiyonk da Sen Bağla’ sloganı ile farkındalık yarattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Nisan 2018 Salı, 11:00

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Denizli Teknik Meslek Yüksekokulu (DTMYO) ve PAÜ Hastaneleri’nin birlikte düzenlediği ‘Bir Fiyonk Da Sen Bağla’ adlı etkinlik ile kanserde erken tanıya dikkat çekerek farkındalık yarattılar.

PAÜ Hastaneleri poliklinik girişinde düzenlenen etkinliğe Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arzu Yaren, PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, PAÜ Tıp Fakültesi Dâhili Tıp Bilimleri Göğüs Hastalıkları Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Erhan Uğurlu, PAÜ Hastaneleri Başmüdürü Erdinç Karataş katıldı.

PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, kanser ne kadar erken teşhis edilirse tedavisi o kadar o kolay olduğunu, özellikle serviks kanser türünde aşı yöntemi ile tedavi ve meme kanserlerinde geliştirilen el muayenesi gibi tekniklerle erken tanının günümüzde ne kadar önem taşıdığını dile getirdi.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, “Çağımızın vebası olan kanser hastalıklarının tedavileri günümüzde uzun süreçler gerektirmektedir, bu açıdan erken tanı ve tedavi büyük önem taşımaktadır. Bu tür etkinliklerle farkındalık oluşturmak oldukça önemli, etkinliği düzenleyen hocalarımıza teşekkür ederken, tüm hastalarımıza acil şifalar dilerim” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, etkinliği hazırlayan Prof. Dr. Bahar Baltalarlı ve Öğr. Gör. Bahriye Yalçınkaya’ya teşekkür belgesi takdim etti.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer ile protokol üyeleri etkinlik alanında bulunan mankenlere fiyonk bağlayarak farkındalığa katkı sundular.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı