REKLAMI GEÇ

Büyük ödül yerine başarı ödülüyle yetindiler

Büyük ödül yerine başarı ödülüyle yetindiler

Denizli Sağlık Müdürlüğü’nce bu yıl 8’incisi düzenlenen “Sağlıkta Başarılı Ekip” yarışmasına 10 ekip katıldı ama hiçbiri “büyük ödülü” kazanamadı. Değerlendirme sonucunda 6 ekip “başarı ödülü”ne layık görülürken, 4 ekibe de teşekkür belgesi verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Kasım 2015 Salı, 11:55

İl Sağlık Müdürlüğü’nce 2007 yılından itibaren düzenlenen “Sağlıkta Başarılı Ekip Ödülü”nün bu yıl 8’incisi gerçekleştirildi. Sunulan sağlık hizmetini iyileştirilmek, Sağlık Bakanlığı Ulusal Sağlıkta Kalite ve Güvenlik Ödülleri’ ne katılımı desteklemek, sağlık personelinin başarılı çalışmalarını özendirmek ve desteklemek amacını güden yarışmanın 2015 değerlendirmeleri sonuçlandı. Seçici kurul, büyük ödüle layık ekip bulamadı.

denizli-saglikta-basari-odulu

BAŞARI ÖDÜLÜ ALAN EKİPLER
Seçici kurul değerlendirmesi sonucunda Denizli Devlet Hastanesi’nden Gülen Yüzler, Acıpayam Devlet Hastanesi’nden Grup Şeker, Acıpayam Devlet Hastanesi’nden Eğit-Tim, Çivril Devlet Hastanesi’nden Diş Perisi, Tavas Devlet Hastanesi’nden Çizgili Pijama ve Serinhisar İlçe Hastanesi’nden Sana Güveniyorum ekipleri başarı ödülüne layık görüldü. Dört ekip de teşekkür belgesi almaya hak kazandı.

ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI
Sağlıkta Başarılı Ekip Ödül Töreni, Kongre ve Kültür Merkezi Turan Bahadır Salonu’nda yapıldı. Törene Denizli Büyük Şehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Veli Kılınçarslan, Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk ve sağlık çalışanları katıldı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, törende yaptığı konuşmada, Sağlıkta Başarılı Ekip Ödülleri’nin Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği koordinasyonu ile düzenlendiğini, amacın Denizli’de yerleşik sağlık kurum ve kuruluşlarının yönetim, hizmet ve destek süreçlerinde iyileştirmek, ekip çalışmasını desteklemek, bu çalışmalara katılanları cesaretlendirmek olduğunu söyledi.

Konuşmanın ardından, altı ekibe başarı ödülü, dört ekibe de teşekkür belgeleri verildi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı