REKLAMI GEÇ

DDH Kalp Damar Cerrahisi bölgeye hizmet veriyor

DDH Kalp Damar Cerrahisi bölgeye hizmet veriyor

Denizli Devlet Hastanesi (DDH) Kalp Damar Cerrahisi (KVC) Merkezi, sadece Denizli’ye değil çevre illerden gelen hastalara da hizmet veriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Temmuz 2015 Pazartesi, 16:41

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk, Denizli Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet veren Kalp Damar Cerrahisi (KVC) Merkezi’nde stent uygulaması, koroner anjiyo ve açık kalp ameliyatları yapılabildiğini, özellikle acil vaka ağırlıklı çalışan merkezin ildeki önemli bir boşluğu doldurduğunu belirtti.

ic-1

Kalp Damar Cerrahisi Merkezi’nde kalp kapağı ameliyatları dışında kardiyolojik, böbrek yetmezliği, akciğer yetmezliği gibi komplike vakaların da ameliyatının gerçekleştirildiğini kaydeden Dr. Öztürk, bu birimde 7 kalp damar cerrahisi uzmanının çalıştığını, yılda ortalama 200 ameliyat ve 2 bin 500 anjiyo yapıldığını ifade etti.

Merkezin Denizli ve bölge insanına hizmet veren bir konumda olduğunu anlatan Dr. Öztürk, Denizli ve ilçeleri dışında Aydın, Nazilli, Uşak, Afyon, Muğla, Burdur, Antalya ve İzmir’den hastaların geldiğini, hastaneye ikinci bir anjiyo cihazı kazandırılacağını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı