REKLAMI GEÇ

DDH’de tiyatro gösterisi

DDH’de tiyatro gösterisi

Denizli Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Denizli Devlet Hastanesi personelinden oluşan “Neşeli Kalpler Tiyatro Grubu”, hastane çalışanları için ‘Baba, Çılgın Mucit ve Yönetmen’ adlı oyunları sahneledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ocak 2015 Cuma, 17:01

Konferans Salonunda gerçekleştirilen tiyatro gösterisine Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Osman Acar, Tıbbi hizmetler Başkanı Op. Dr. İlhami Beyaztaş, Mali Hizmetler Başkanı Ramazan Özsoy, Başhekim Yardımcıları Op. Dr. Sami Cebelli, Uz. Dr. Avni Öztürk, hastane yönetimi ve çalışanları katıldı. Denizli Devlet Hastanesinde görevli personeller Harun Avcı, Zehra Gönül, Ali Gönül, Nursel Ceylan, Mustafa Şen, Ferhat Akyol, Ramazan Kaplan ve Sağlık Otelciliği Müdürü Abdullah Tok’dan oluşan tiyatro grubu, Çağan Gelişim ve Sanat Akademisi Tiyatro Eğitmeni Serdal Ercan yönetiminde 3 ay süren çalışma sonucu hazırladıkları tiyatro gösterisini hastane çalışanlarına sundu. ‘Baba, Çılgın Mucit ve Yönetmen’ adlı oyunları sahneleyen ‘Denizli Devlet Hastanesi Neşeli Kalpler Tiyatro Grubu’, sergiledikleri performansla izleyenleri kahkahaya boğdu. Hastane çalışanlarını yoğun tempodan biraz uzaklaştırmak, eğlendirebilmek, çalışan memnuniyetini arttırmak amacıyla hazırlanan ve sağlık alanından olayların komik diyaloglar ile anlatıldığı oyunlar, bir saat sürdü.

Genel Sekreter Op. Dr. Osman Acar, etkinliğin sonunda “Denizli Devlet Hastanesi Neşeli Kalpler Tiyatro Grubuna” teşekkür ederek oyunları izlerken çok keyif aldığını ve bu tiyatro etkinliğinin devamını dilediğini belirtti. Konuşmasının ardından tiyatro grubunda yer alan hastane personellerini tebrik ederek, teşekkür belgesi veren Acar, grubu çalıştıran tiyatro Eğitmeni Serdal Ercan’a da plaket vererek teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı