REKLAMI GEÇ

Kamu hastanelerinde 3 aylık analiz

Kamu hastanelerinde 3 aylık analiz

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk başkanlığıda düzenlenen toplantıda, hastanelerin tıbbi ve mali analizleri masaya yatırıldı, hedeflenen yeni planlamalar değerlendirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mayıs 2017 Pazartesi, 17:08

Genel Sekreterlik toplantı salonunda, birliğe bağlı il ve ilçe hastaneleri yöneticilerinin katıldığı toplantı, Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk’ün başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda birliğe bağlı sağlık tesislerinin tıbbi ve mali verilerinin analiz edildiği sunum yapılarak, il geneli, birlik geneli ve hastane bazlı analizler detaylı olarak incelendi, hedeflenen yeni çalışmaların planlamaları yapıldı.

Birliğe bağlı hastane yöneticilerinin uyum içinde ve özveriyle görev yaptığını belirten Öztürk, her zaman Denizli’ye hatta Ege Bölgesi’ne kaliteli ve etkin bir sağlık hizmeti sunmayı amaçladıklarını söyledi.

Öztürk, “Bugüne kadar birlik olarak gerek il merkezimizde gerek ilçe hastanelerinde vatandaşlarımıza yönelik proje ve yeni uygulamalar ile sağlıkta kaliteyi üst seviyelere taşımaya çalıştık. Bundan sonra da birlik olarak ekip uyumu içinde siz hastane yöneticilerimiz ile çok güzel çalışmalara imza atacağız. Hepimiz, sağlık gibi çok önemli bir alanda idareci olarak hizmet veriyoruz. Bu anlamda sorumluluklarımız çok büyük. Sürekli yenilenen bir hizmet anlayışı ile yaklaşarak hep daha iyisini sunabilmek için çalışma yapmaya devam etmeli ve sağlıkta kaliteyi her zaman üst seviyede tutmalıyız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı