REKLAMI GEÇ

İlçe hastanelerine yeni kadrolar açıldı

İlçe hastanelerine yeni kadrolar açıldı

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı ilçe hastanelerinden Kale, Çal, Çameli, Çivril ve Buldan’a Sağlık Bakanlığı tarafından yeni hekim kadroları açıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ağustos 2017 Cuma, 16:16

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Kale Devlet Hastanesi’nde iç hastalıkları hekim kadro sayısı 1’den 2’ye çıkartılırken, çocuk sağlığı ve hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum branşlarında da yeni hekim kadroları oluşturuldu. Çal Devlet Hastanesi’nde kadın hastalıkları ve doğum branşında kadro açıldı. Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde göz hastalıkları, Çameli Devlet Hastanesi’nde iç hastalıkları, Çivril Devlet Hastanesi’nde kadın hastalıkları ve doğum branşında hekim kadro sayıları da 1’den 2’ye yükseltildi.

İLÇE HASTANELERİMİZ HEKİM KADROLARIYLA DAHA DA GÜÇLENECEK
Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk ilçe hastanelerin hekim kadrolarının güçlendirilmesinin en az merkezde bulunan hastaneler kadar önemli olduğunu söyledi.
Öztürk, “Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak il merkezinde verdiğimiz sağlık hizmetlerini ilçelerde bulunan hastanelere de taşımak için canla başla çalışıyoruz. İlçe hastanelerimizi gerek fiziki gerekse tıbbi anlamda devamlı geliştirmeye çalışıyoruz. Tabi hekim kadrosu açısından da hastanelerimizi güçlendirerek ilçede yaşayan vatandaşlarımızın merkeze gelmesine gerek kalmadan her türlü sağlık imkânından yararlanmasını istiyoruz. Bu bağlamda Sağlık Bakanlığımız tarafından özellikle ilçe hastanelerimiz için talep etmiş olduğumuz hekim kadroları oluşturuldu. Bu kapsamda özellikle Kale’de oluşturulan Çocuk ve Kadın Doğum kadrolarına hekim ataması yapılabilecek. Yine Buldan, Çameli, Çivril gibi ilçelerimizde arttırılan hekim kadrolarının gelmesiyle birlikte vatandaşlarımıza daha kaliteli ve hızlı sağlık hizmeti vereceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı