REKLAMI GEÇ

Dr. Saçkan tek başına 112 gibi

Dr. Saçkan tek başına 112 gibi

Kah açık kalp operasyonunda, kah hastane yönetimi çalışmalarında, kah Sağlık Bakanlığı’nın yurt dışındaki önemli projelerinde. Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Saçkan, yoğun temposuyla görenleri şaşırtıyor. Saçkan, an itibariyle Sağlık Bakanlığı’nın Sudan’daki projesinde…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Nisan 2017 Çarşamba, 13:48

Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, yoğun çalışma temposuyla atom karıncayı andırıyor. Bölgenin en büyük hastanelerinden birinde idarecilik gibi yoğun çalışma temposu gerektiren önemli bir sorumluluğu olan Uzm. Dr. Saçkan, bir taraftan branşı gereği önemli kalp operasyonları gerçekleştiriyor, diğer taraftan da Sağlık Bakanlığı’nın yurt dışı programlarında kritik görevleri yerine getiriyor.

Türkiye’nin en genç başhekimi unvanına sahip Uzm. Dr. Saçkan, gerçekleştirdiği açık kalp ameliyatları ile uluslar arası düzeyde adından bahsettirirken, Sağlık Bakanlığı’nın yurt içi ve yurt dışındaki birçok projesinde de önemli görevlere sahip.

Tek başına 112 gibi birçok işe yetiştiği gözlenen başarılı Başhekim Saçkan, son olarak Pazartesi günü başlayan ve 23 Nisan’da son bulacak bir yurt dışı projesinde de görev üstlendi. Sağlık Bakanlığı’nın oluşturduğu ve Türkiye’nin seçilmiş en önemli sağlık bürokratlarının oluşturduğu bir heyetle Sudan’a giden Saçkan, burada kurulacak Nyala Eğitim Araştırma Hastanesi’nin çalışmalarına katıldı.

İki ülkenin sağlık alanında karşılıklı işbirliğine yönelik bakanlıklar düzeyinde gerçekleştirilen toplantılara da katılan Saçkan, facebook hesabından Sudan gezisiyle ilgili fotoğraflar paylaşıp, Türkiye’ye” Devletimize, milletimize mahcup olmamak için çok çalışmalıyız….Tüm dostlara selam ve dualarımla” mesajı gönderdi.

Denizli Devlet Hastanesi tarihinde en uzun başhekimlik yapan yönetici unvanını da elinde bulunduran Saçkan, uzun yıllar önce görev yaptığı Uşak’ın halen yerel medyası tarafından da sürekli olarak takip ediliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı