REKLAMI GEÇ

Sağlık hizmeti ayaklarına gidecek

Sağlık hizmeti ayaklarına gidecek

Ağır engelli ve huzurevine yerleşmek için sıra bekleyen vatandaşlar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği arasında imzalanan protokol çerçevesinde artık Evde Sağlık Hizmeti’nden yararlanabilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2017 Salı, 09:30

Valilik Toplantı Salonunda Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü arasında protokol imzaladı. Protokole göre, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı kuruluşlar tarafından Ağır Engelli İbareli Engelli Sağlık Kurulu Raporu bulunan, engelli ya da yaşlı olup bakım sağlayan yakını olmayan vatandaşların Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bildirilecek. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne huzurevinde kalmak için başvuru yapmış ve başvurusu kabul edilmiş fakat huzurevinde yer olmadığı için kendi evlerinde huzurevine yerleşebilmek için sıra bekleyen yaşlı vatandaşlar, öncellikli olarak Evde Sağlık Hizmetinden yararlanabilecek.

Protokol törenine, Vali Ahmet Altıparmak, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Süleyman Erdoğan ile Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk katıldı.

Protokol imza töreninde konuşan Vali Ahmet Altıparmak, ağır engelli vatandaşların kurumlarca tespiti yapılarak hizmetten yararlanacağını belirterek, “Vatandaşlarımıza, güvenli, etkili, kaliteli ve zamanında sağlık hizmeti vermek devletimizin en öncelikli görevlerindendir. Ülkemiz sağlıklı insan kaynağının niteliği ve sunulan sağlık hizmetinin etkinliği bakımından, dünyanın gelişmiş ülkeleriyle boy ölçüşecek seviyeye ulaşmıştır. Bugün imzaladığımız protokol ile buna katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı