REKLAMI GEÇ

Denizli’de çalışan gazeteciler organ bağışına destek verdi

Denizli’de çalışan gazeteciler organ bağışına destek verdi

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yaklaşık bir ay önce “Her Bağış Yeni Bir Hayat” sloganıyla başlatılan organ bağışı kampanyasına gazeteciler de destek verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Nisan 2019 Cuma, 14:32

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü’nün başlattığı “Her Bağış Yeni Bir Hayat” projesi kapsamında organ bağışlarındaki artış hızla çoğalmaya başladı. Yaklaşık bir ay önce hayata geçirilen proje ile 2 bin 27 kişi organlarını bağışladı. Kampanya ya Denizli’de çalışan gazetecilerde destek verdi. 21 gazeteci organlarını bağışladı.


İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Berna Öztürk, kampanya hakkında bilgilendirme yapmak üzere Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ne basın toplantısı yaptı. Kampanya hakkında bilgi veren ve organ bağışının önemine değinen Öztürk, “Türkiye genelinde bugün itibariyle 26 bin 144 kişi sağlığına kavuşmak ya da hayatına devam edebilmek için organ bekliyor. Bir ay önce başlatılan kampanya ile doğru adımlar atıldığında karşılık alınabileceğinin örneğini yaşıyoruz. Bir ay gibi kısa bir sürede 2 bin 27 kişi organlarını bağışladı” dedi.

Diğer taraftan organ bağışını haberleştirmek ve amme hizmetini yerine getirmek için toplantıya katılan gazeteciler de kampanya ya destek oldu ve 21 gazeteci organlarını bağışladı. Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, Denizli’de görev yapan medya kuruluşların bu tarz kampanyalara her zaman destek verdiğini ve vermeye de devam edeceğini dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı