REKLAMI GEÇ

Devlet hastanesinde kavga eden iki isim Sağlık Müdürlüğü’ne çağrıldı

Devlet hastanesinde kavga eden iki isim Sağlık Müdürlüğü’ne çağrıldı

Denizli Devlet Hastanesi’nde yaşanan kavga skandalı sonrası, Denizli Sağlık Müdürlüğü durumla yakından ilgileniyor. Denizlihaber’in ulaşmaya çalıştığı kavganın iki muhatabı da Sağlık Müdürlüğü’ne çağrıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Şubat 2020 Salı, 12:26

Denizli Devlet Hastanesi’nde Başhekim M.E. ile Kalite Destek Müdürü H.S. arasında hastane koridorunda yumruklaşma yaşanmış ve olay, tarafların karşılıklı şikayetiyle sonuçlanmıştı.

Denizli Haber’in dün telefonla ulaştığı ve idari soruşturma başlatıldığını bildiren Denizli Sağlık Müdürü Berna Öztürk’ün bugün tarafları müdürlüğe çağırdığı öğrenildi. Müdür Öztürk’ün Başhekim M.E. ve Kalite Destek Müdürü H.S. ile yüz yüze görüşmeler de yapacağı edinilen bilgiler arasında.

Geçtiğimiz gün Denizli Devlet Hastanesi’nde yumruklaştığı iddia edilip polise başvuran, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından idari soruşturma başlatılan Başhekim ve Kalite Destek Müdürü arasındaki tartışmada gerekli adımlar atılıyor.

Denizli Devlet Hastanesi’nde geçtiğimiz gün yaşanan olayda, Başhekim M.E. ile Kalite Destek Müdürü H.S., arasında yumruklaşma yaşandığı iddia edilmiş ve olayla ilgili taraflar birbirinden şikayetçi olmuştu. Denizli Haber yaşanan olayın ardından gerekli adımların atıldığını öğrendi.
Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, yaptığı açıklamada olaya ilişkin idari soruşturmanın başlatıldığını ve adli sürecin de yakından takipçisi olacaklarını aktarmıştı. Bugün hastaneden edinilen bilgilere göre, Sağlık Müdürü Öztürk, Başhekim M.E. ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda olayın detaylarının ve soruşturma sürecinin masaya yatırıldığı ileri sürüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı