REKLAMI GEÇ

Devlet Hastanesine 700 bin liralık bağış yaptılar

Devlet Hastanesine 700 bin liralık bağış yaptılar

Acıpayam Devlet Hastanesi yıl içinde hayırseverler tarafından toplam 700 bin lira değerindeki yardımlarıyla destek verdi. İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Berna Öztürk, düzenlenen törenle hayırseverlere teşekkür edip plaket verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Kasım 2018 Cuma, 12:22

Acıpayam Devlet Hastanesi’nde düzenlenen törenle yıl içinde hastaneye değişik şekillerde katkı sağlayan hayırseverlere plaket verildi. Hayırseverlerin plaketlerini Denizli İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Berna Öztürk verdi. Öztürk, hayırseverlerden yıl içinde toplam 700 bin lira değerinde tıbbi cihaz ve donanım bağışı aldıklarını söyledi.

Törende hayırseverlere teşekkür eden ve plaket veren Öztürk, “ Hayırseverlerimiz, Mehmet Yumrukaya, Perihan Demiray, Onur Kılıçarslan, İrfan Sönmez, Şenay Arslan, Alim Arslan, Ramazan Karay, Ahmet Sargın, Yıldıray Baysal, İlhan Özcan, Mehmet Manisalı, Ahmet Yıldırım, Yücel İçkin, Erkan Bıyıklı Ayşe Göksal, Niyazi Kelleci, Recep Özkurt, Ekrem Özek, Osman, Ömer, Rukiye, Yadigar Ziylan, Şerife- Hasan Canavar, Mesut Alıcı ve Teknik Tarım’a çok teşekkür ediyorum. Yaptıkları bizler için çok büyük bir anlam ifade ediyor” dedi.

Konuşmasında sağlığa yapılan yatırımların binlerce kişiye şifa olarak geri döndüğünü dile getiren Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk; “ Devletimiz, Sağlık Bakanlığımız hastanelerimizin ihtiyaçlarını her zaman karşılamaktadır. Fakat Denizli’de ne zaman hastanelerde bir ihtiyacımız olsa hayırsever vatandaşlarımız devreye girerek bu ihtiyacımızı almaktadır. Daha önce Buldan’da, Tavas’ta hayırseverlerimiz tarafından bağışlarımız olmuştu. Bugün de Acıpayam Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Hulusi Deniz Oğuz ve hastane idaresinin özverili çalışmaları ve vatandaşlarla kurduğu iyi diyalogların sonucunda Acıpayam’da 20’ye yakın hayırseverimiz hastanemize çeşitli tıbbi cihaz ve donanım bağışında bulundu. Ben tüm bağışçılarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Elimizi cebimize attırmadan Denizli’deki hastanelerimizin ihtiyaçlarını tamamlıyorsunuz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı