REKLAMI GEÇ

DOMUZ GRİBİ KURBANI TOPRAĞA VERİLDİ

DOMUZ GRİBİ KURBANI TOPRAĞA VERİLDİ

Denizli’de domuz gribi olarak adlandırılan H1N1 virüsü nedeniyle Pamukkale Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitiren Saadet E. Kayhan Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. Saadet E. üşütme şikayetiyle gittiği PAÜ Hastanesi’nde domuz gribi teşhisi konmuş, 4 gün süren tedaviye rağmen hayatını kaybetmişti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ocak 2016 Pazar, 13:29

Denizli’de domuz gribi olarak adlandırılan H1N1 virüsünün ilk kurbanı olan Saadet E. son yolcululuğuna uğurlandı. PAÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nden alınan Saadet E.nin cenazesi önci Yenişehir Mahallesi’ndeki evine getirildi. Buradan Kayhan Camii’ne götürülen Saadet E. için öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Domuz gribi kurbanı Saadet E. Kayhan Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

DENİZLİ’DE DOMUZ GRİBİNİN İLK KURBANIYDI
Honazlı olan ve Yenişehir Mahallesi’nde oturan Saadet E. 5 gün önce Pamukkale Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne üşütme şikayetiyle başvurmuş, kontrollerinin yapılmasının ardından da tedavi altına alınmıştı. 4 gün süren tedaviye cevap vermeyen Saadet E. dün sabah saatlerinde hayatını kaybetmişti.

HASTANEDE ÖNLEMLER ARTIRILDI
Denizli’de domuz gribinin ilk kurbanı olan Saadet E.nin ölümü, Pamukkale Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde önlemlerin de artırılmasına yol açmış, hastane genelinde maske takma uygulaması başlatılmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı