REKLAMI GEÇ

Hastanın iftar sofrasına konuk oldular

Hastanın iftar sofrasına konuk oldular

Denizli’de devlet hastanelerinin yöneticileri, “Sağlığınızın takipçisiyiz” uygulaması kapsamında, kamu hastanelerinden taburcu olan hastaların evlerinde iftar sofralarına konuk oluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Temmuz 2014 Çarşamba, 12:55

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin başlattığı son uygulama ile Birliğe bağlı 12 sağlık tesisi idarecileri, Temmuz Ayından itibaren hastanelerinde tedavi görerek taburcu olan hastaları evlerinde ziyaret ediyorlar. ‘Sağlığınızın Takipçisiyiz’ isimli uygulamanın devamı olarak Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Osman Acar ile Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Op.Dr. Kadir Gökhan Saçkan, bir süre hastanede tedavi edilerek taburcu olan Zeki Kiriş’in evine iftarda misafir oldular.

Denizli Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği’nde laparoskopik kasık fıtığı ameliyatı olup bir süre hastanede tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edilen 56 yaşındaki Zeki Kiriş, bu sürpriz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İftar yemeği için Kiriş çiftine teşekkür eden Genel Sekreter Op. Dr. Osman Acar, Ramazan ayının temelinde birlik beraberlik, paylaşma duygularının olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Bu akşam bizleri evlerine kabul eden Denizli Devlet Hastanemizde tedavisini olmuş Zeki Kiriş beye ve ailesine çok teşekkür ediyorum. Onlarla bu güzel iftar sofrasında bir araya gelmek bizler için son derece anlamlı. Ramazanda iftar sofraları kardeşliği, dostluğu, birlik ve beraberliği pekiştirir. Biz de bugün Kiriş ailemizle yaptığımız bu iftar sofrasında güzel sohbetler ettik ve kendilerinin hastanemiz hakkında ki düşüncelerini öğrendik, memnuniyetlerini sorduk. Bizi son derece güzel ağırlayan bu ailemize bizlere gösterdikleri misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı