REKLAMI GEÇ

Hemşireler, voleybolda yarıştı

Hemşireler, voleybolda yarıştı

Ebeler ve Hemşireler Haftası etkinlikleri kapsamında organize edilen sağlık kurumları arası bayanlar voleybol müsabakaları tamamlandı.

/ DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2010 Cuma, 17:16

Lütfi Ege Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Salonu’nda, 11 Mayıs Salı günü, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Bayanlar Voleybol Takımı ile Servergazi Devlet Hastanesi Bayanlar Voleybol Takımı’nın karşılaşması ile başlayan müsabakalar, 13 Mayıs’ta yapılan final müsabakaları ile sona erdi.

Dört takımın katıldığı turnuvada, taraftarın yoğun desteği ile maçlar çekişmeli ve heyecanlı geçti. Servergazi Devlet Hastanesi birinci, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ikinci, Denizli İl Sağlık Müdürlüğü üçüncü, Denizli Devlet Hastanesi Bayan Voleybol Takımı ise dördüncü oldu.

Müsabakaların ardından turnuvada maçların hakemliğini yapan Lütfü Ege Anadolu Öğretmen Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Celal Topaoğlu’na, Servergazi Devlet Hastanesi’nde Röntgen Teknisyeni Murat Singil’e, Sarayköy Devlet Hastanesi’nde Röntgen Teknisyeni Sabri Gürcan’a katkılarından dolayı teşekkür plaketleri verildi.

Birinciliği kazanan Servergazi Devlet Hastanesi Bayan Voleybol Takımı’na plaketini ve kupasını İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş verdi. İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş, sağlık kurumları ve personelleri arasındaki kaynaşma ortamının sağlanması ve birlik beraberliğin pekiştirmesi açısından bu tür etkinliklerin geleneksel hale getirileceğini belirterek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı