REKLAMI GEÇ

Kale Devlet Hastanesi’nde gönül mağazası

Kale Devlet Hastanesi’nde gönül mağazası

Kale Devlet Hastanesi’nde yürütülen sosyal sorumluluk projelerine bir yenisi daha eklendi. ‘İhtiyacın Yoksa Getir, İhtiyacın Varsa Götür’ sloganıyla başlatılan Gönül Mağazası Projesiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlar giyim eşyalarını ücretsiz olarak hastaneden temin edebiliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ekim 2016 Salı, 14:37

Kale Devlet Hastanesi bünyesinde geçtiğimiz dönemlerde gerçekleştirilen Sünnet Şöleni, Göz Taraması, Atık Yağların Toplanması projelerinden sonra şimdi de Gönül Mağazası Projesi hayata geçirildi.

denizli-kale-hastanesi-kiyafet-dagitimi-1

Kale Kaymakamlığı ve Kale Devlet Hastanesi öncülüğünde ‘İhtiyacın Yoksa Getir, İhtiyacın Varsa Götür’ sloganıyla başlatılan projede ihtiyaç sahibi vatandaşlar hastanede kurulan Gönül Mağazası odasından ihtiyaçlarına göre kıyafetlerden ücretsiz alabiliyor.

denizli-kale-hastanesi-kiyafet-dagitimi-3

Proje hakkında bilgi veren Kale Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Taner Mutlu ihtiyaç sahibi ayaktan ve yatan hastaların, evde bakım hastalarının, hasta yakınlarının, yeni doğan bebeklerin ve trafik kazası sonrası mağdur olan hastaların Gönül Mağazası’ndan yararlanabileceğini söyledi.

Mutlu, “Projemiz hastane personelimizin ihtiyaç fazlası kıyafetlerini hijyenik ve ütülü bir şekilde getirip dağıtılması ile başladı. Projeden haberdar olan İlçe Kaymakamımız İhsan Ayrancı’nın da yeni mağaza giyim ürünleri ile projeye katkı sağlamasıyla amacına ulaştı. Projede giyim eşyası yanında, serviste yatan ve polikliniklerde muayene olan dar gelirli aile çocuklarına da yeni oyuncaklar dağıtılarak çocuklara hastane korkusu yerine hastane sevgisi aşılanması sağlandı. Hem hastane personelimizin hem de ihtiyaç sahiplerinin karşılıklı olarak mutlu olmasına vesile olan Gönül Mağazası projesinin toplumun sosyal paylaşım duygularının gelişmesine ve pekişmesine önemli katkılar sağladığını gördük” dedi.

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk de Kale Devlet Hastanesi’nde Kale Kaymakamlığı’nın desteğiyle müthiş projeler ortaya çıktığını söyledi.

denizli-kale-hastanesi-kiyafet-dagitimi-2

Gönül Mağazası projesiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz giyim yardımında bulunulduğunu ifade eden Öztürk, “Kale Devlet Hastanesi ve Kale Kaymakamlığı işbirliğiyle geçtiğimiz hafta bildiğiniz gibi hastanemiz bünyesinde atık yağları toplayarak 10 adet tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtmıştık. Şimdi de hastanemiz bünyesinde hastane çalışanlarımızın da desteğiyle uygun, kullanılabilir olan kıyafetleri belirleyerek hastaneye gelen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtımını gerçekleştiriyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı