REKLAMI GEÇ

Özveriyle çalışan doktorlara ödül

Özveriyle çalışan doktorlara ödül

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, özveriyle çalışan Çameli Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Nilay Danış ve Kale Devlet Hastanesi Aile Hekimliği Uzmanı Dr. Taner Mutlu’yu teşekkür belgesiyle ödüllendirdi.

/ DENİZLİHABER / 4 Mart 2014 Salı, 17:33

Denizli Kamu Hastaneler Birliği’ne bağlı olarak hizmet veren Çameli Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Nilay Danış ve Kale Devlet Hastanesi Aile Hekimliği Uzmanı Dr. Taner Mutlu, yaptıkları başarılı çalışmalar, hastalarla kurulan iyi ilişkiler ve özverili çalışmaları nedeniyle Vali Abdülkadir Demir tarafından “Teşekkür Belgesi” ile ödüllendirildi.

denizli-vali-demir-doktorlara-tesekkur-belgesi-ic

Valilik Makamında gerçekleştirilen ödül törenine, Vali Abdülkadir Demir, Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Osman Acar ve teşekkür belgesi ile ödüllendirilen doktorlar katıldı.

7 yıllık doktor olan Dahiliye Uzmanı Nilay Danış, 2012 yılında göreve başladığı Çameli Devlet Hastanesi’ne Kamu Hastaneler Birlikleri’nin kurulması ile hastanesi yöneticiliğine getirildi. Çameli Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Nilay Danış, Hastane yöneticiliğinin yanında hiçbir maddi katkı beklemeksizin aynı hastanede Dahiliye Uzmanı olarak da poliklinik hizmeti verdiği öğrenildi.

Teşekkür Belgesine layık görülen bir diğer hekim Taner Mutlu ise 2008 yılında göreve başladığı Kale Devlet Hastanesi’nde halen Aile Hekimliği Uzmanı olarak görevine devam etmektedir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı