REKLAMI GEÇ

PAÜ Hastanesi 3. kez ödül aldı

PAÜ Hastanesi 3. kez ödül aldı

PAÜ Hastanesi Göğüs Cerrahisi Kliniği olarak 2015-2019 yıllarında “Solunum Kongreleri”nden sonra bu yıl da “Ulusal Akciğer Sağlığı Kongresi ”inde 3. kez sözlü bildiri ödülüne layık görüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ekim 2021 Perşembe, 17:22

Ödüle ilişkin bilgi veren PAÜ Hastanesi Göğüs Cerrahisi AD Başkanı Doç. Dr. Ümit Aydoğmuş, hastanenin 2021 yılında yapılan ulusal akciğer sağlığı kongresinde sözlü bildiri ödülüne layık görüldüğünü söyledi.

Aydoğmuş, “Son 7 yılda üçüncü ödüle layık görülmekten dolayı mutluyuz ve gururluyuz. Ödül kazanan bildirimizin çalışma konumuz trakea cerrahisinde zamanlama ile ilgiliydi bu çalışma aynı zamanda uluslararası bir dergide kabul gördü. Hem nefes borusu hastalıklarında hem yemek borusu hastalıklarında kliniğimizde, stent, lazer ve cerrahi olmak üzere dünyada uygulanan tüm güncel yöntemleri başarı ile uygulamaktan dolayı mutluyuz. Bu tür hastalar için çevre illerden de kliniğimize hastalar yönlendirilmektedir.  Bu yönüyle sadece ilimize değil bölgeye hizmet veriyoruz. Bilimsel anlamda da üniversitemizi üst düzeyde temsil ettiğimiz için gurur duyuyoruz. Bir yandan hastalarımızı sağlığına kavuştururken diğer yandan da bilime katkılarımızı devam ettirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Takım arkadaşları Dr. Gökhan Öztürk, Argün Kış, Yeliz Arman Karakaya, Hülya Aybek ve Ferda Bir’e teşekkür eden Doç. Dr. Aydoğmuş, PAÜ Hastanesi olarak yeniliklerle hastalara hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

Yorumlar

ÖZDER KÜPELİOĞLU   -  Bağlantı 23 Ekim 2021, 11:51

Tebrikler hocam

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı