REKLAMI GEÇ

PAÜ Hastanesi “Sağlıkta Kalite” Kongresi’nde

PAÜ Hastanesi “Sağlıkta Kalite” Kongresi’nde

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi bu yıl 13’üncücü düzenlenen Antalya’daki 13. Uluslararası Sağlıkta Kalite Akreditasyon ve Hasta Güvenliği Kongresi’ne katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2019 Çarşamba, 11:28

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Uluslararası Sağlıkta Kalite Akreditasyon ve Hasta Güvenliği Kongresi Antalya’da yapıldı. “İnovatif ve Kanıta Dayalı Akreditasyon, Hasta Güvenliği ve Risk Yönetimi Programları, Kazanımlar, Deneyimler ve Karşılaşılan Sorunlar”  ana temalı kongredei Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’de yerini aldı.

TÜSKA’ nın Akreditasyon Programları, Kalite İyileştirme Faaliyetleri, Bilimsel Çalışmaları, Bölgesel Toplantıları, Uluslararası Çalışmaları ve Denetçi Eğitimleri konusunda yapılan çalışmaları da yapıldığı kongrede, Sağlık sistemlerinde ve kuruluşlarında ulusal ve uluslararası çalışmalarda kalite yönetim sistemlerini karşılamak için HIMMS 7 çalışmaları, Klinik Karar Destek Sistemleri, Proje Yönetim Mantığı, her alanda risk yönetimi mantığı ve klinik kalite çalışmalarında yenilikler, teknolojik inovasyonlar, yönetici takip sistemi vb. konulardaki gelişmeler ve çalışmalar takip edildi.

PAÜ’yü kongrede Kalite Yönetim Biriminden Cennet Sarıca ve Bilgen Koralay temsil etti. Cennet SARICA tarafından sunumu gerçekleştirilen Ayaktan, Yatarak Tedavi Gören Hastalar ve Refakatçilerinin Hastanelerde Sağlıkta Kalite Standartları Farkındalık Düzeyi Karşılaştırması Bildiri oldukça ilgi gördü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı