REKLAMI GEÇ

PAÜ Kalite Birimi kongrede

PAÜ Kalite Birimi kongrede

PAÜ Hastanesi Kalite Yönetim Birimi, Sağlık Bakanlığı tarafından Antalya’da düzenlenen Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi’ne katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ocak 2018 Salı, 18:38

“Sağlıkta Dönüşümün II. Fazında Klinik Kalite ve İnovatif Yaklaşımlar” ana temasıyla gerçekleştirilen kongrede, sağlıkta kalite sisteminin ülke genelinde geliştirmesi hedeflendi.

Sağlık çalışanları tarafından yoğun katılım ve paylaşımın olduğu kongrede, Türkiye’den ve dünyanın çeşitli ülkelerinden katılan bilim insanlarının katılımı ile oturumlar, serbest bildiriler ve kurslar düzenlendi.

PAÜ Hastanesi Kalite Yönetim Birimi’nin de etkili bir katılım gösterdiği kongreye ilişkin değerlendirmeler yapan PAÜ Kalite Yönetim Birimi Sorumlu Müdürü Mehmet İncetekin, “Hastanemiz Kalite Yönetim Birimi Ekibi olarak Yatarak Sağlık Hizmeti Alan Hastalarda Sağlıkta Kalite Standartları Farkındalık Düzeyi sözel bildirisi hazırlanmış ve poster olarak sunulmuştur. Bu çalışmada yatarak sağlık hizmeti alan hastaların sağlıkta kalite standartları farkındalık düzeylerinin saptanması amaçlanmıştır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı