REKLAMI GEÇ

PAÜ’de çamaşırhane modernize edildi

PAÜ’de çamaşırhane modernize edildi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanelerine hizmet veren çamaşırhane son teknoloji cihazlarla yenilenerek hizmet kalitesini artırdı. Yeni sistem Doğalgazla çalışan sisteme ve bilgisayar otomasyonuna sahip.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Şubat 2019 Perşembe, 10:07

Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri’nin çamaşırhanesi son teknoloji cihazlarla yenilenerek hizmet kalitesini bir üst noktaya çıkardı. Çamaşırhane; çevre dostu, son teknoloji ve işletim maliyetleri düşük yeni makineler ile değiştirilerek Pamukkale Üniversitesi’ne yakışır daha modern bir görünüme kavuştu. Doğalgazla çalışan sisteme ve bilgisayar otomasyonuna sahip yeni çamaşırhanede hijyenik bariyer sayesinde kirli ve temiz çamaşırlar birbirine karışmadan Sağlıkta Kalite Standartları’na uygun hizmet verecek.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ; beraberindeki Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru, Prof. Dr. Osman Çiftçi, Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Genel Sekreter Prof. Dr. Mehmet Ali Sarı ve PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer ile birlikte çamaşırhanede incelemelerde bulundu.

Denizli’de İlk ve Tek
Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer çamaşırhane hakkında Rektör Bağ ve beraberindeki heyete sistem hakkında bilgi verirken, yeni sistemle tasarrufun ve hizmet kalitesinin arttığını söyledi. Türkçüer, “Denizli’de ilk ve tek olarak hizmete giren PAÜ Hastanesi çamaşırhanesinde hijyenik bariyer bulunmaktadır. Bu sistem sayesinde hem enerji hem de deterjan tasarrufu sağlanmaktadır. Doğalgazla çalışan sistem bilgisayar otomasyonuna sahip olduğu için haftalık, aylık çamaşır yıkama programını otomatik olarak düzenlemekte ve günlük 2 ila 3 ton arası çamaşırın yıkanmasını sağlamaktadır. Yeni sistem sadece çamaşır yıkamamakta kurutma, ütüleme ve katlama olanağını da sunmaktadır. Kirli olarak giren çamaşırlar temiz bir şekilde çıkmakta ve hijyenik bariyer sayesinde kirli ve temiz çamaşırlar birbirine karışmamaktadır. Hijyenik çamaşırhanemiz ile verdiğimiz hizmetin kalitesi arttığı için mutluyuz. Bu noktada en önemli pay bizlere desteklerini esirgemeyen Rektörümüze ait, kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Sağlıkta Kalite ve Hizmet Standartlarını Artırıyoruz
Pamukkale Üniversitesi Hastanelerine yakışır bir çamaşırhanenin hizmet vereceğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ise, “Yeni nesil son teknoloji sistemlerle donattığımız çamaşırhanemiz, sağlıkta kalite ve hizmet standartlarının artırılması adına önemli bir yenilik. Yenilenen çamaşırhanemiz temel sağlık hizmetlerinde önceliğimiz olan Sağlık Kalite Standartları’na daha uygun hizmet verecek” diye konuştu.

Yeni çamaşırhanede; toplamda 350 kilogram kapasiteli 4 adet çamaşır yıkama ve sıkma makinesi, 345 kilogram kapasiteli 3 adet çamaşır kurutma makinesi, dakikada 6 ila 18 metre ütüleme kapasitesine sahip 1 adet silindirli ütü, 1 adet otomatik katlama makinesi ve tam otomatik sıvı deterjan dozajlama sistemi bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı