REKLAMI GEÇ

Pembe Şehir Projesi başladı

Pembe Şehir Projesi başladı

Sağlık Müdürlüğü ve Denizli İş Kadınları Birliği Derneği (DİKAB), kanser taramaları konusunda farkındalığı arttırmak ve Denizli’de taranmadık kadın bırakmamak amacıyla ortaklaşa ‘Pembe Şehir Projesi’ başlattı. Proje kapsamında 89 bin kadın meme kanseri taramasından geçirilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Eylül 2018 Çarşamba, 17:32

Sağlık Müdürü Berna Öztürk ve Denizli İş Kadınları Birliği Derneği Başkan Yardımcısı Funda Değirmenci Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde ortak basın toplantısı düzenledi.

Sağlık Müdürü Berna Öztürk, Denizli’de taranmadık kadın bırakmayacaklarını belirterek, “Projemizin ilk bölümü olarak cumartesi günü çok önemli bir panel düzenleyeceğiz. Bu panelde, kanseri yenmiş 10 Amazon kadınımız yaşam hikayelerini bizlere anlatacaklar. Bu projemize belediye başkanlarımızın eşleri, protokol üyelerinin destek veriyor. Cumartesi günü yapacağımız panele tüm kadınları bekliyoruz. Erken teşhis hayat kurtarır sloganı ile çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

DİKAB Başkan yardımcısı Funda Değirmenci de meme kanserini yendiğini belirterek, “Binde 10 Amazon Kadın’dan biriyim. Bu panel kadınlarımız için çok önemli. Bu panelde kaderimizi nasıl değiştirdiğimizi paylaşacağız. Kanser korkulacak bir hastalık değil. Erken teşhis ile üstesinden gelinecek bir hastalık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı